ΝΥ: Δεν έχει υποβληθεί στο Γραφείο του ΓΕ νέα καταγγελία εκ μέρους της Διεύθυνσης των Φυλακών

Δεν έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας οποιαδήποτε καταγγελία, η οποία να αφορά στην Ποινική Έρευνα, αναφέρει σε σχέση με δημοσιεύματα και δηλώσεις που αναφέρονται σε νέα καταγγελία εκ μέρους της Διεύθυνσης του Τμήματος Φυλακών, για θέματα που αφορούν στην υπό εξέλιξη ποινική έρευνα που διατάχθηκε από τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας στις 27 Ιουλίου 2022 («η Ποινική Έρευνα»), η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωση της, η Νομική Υπηρεσία αναφέρει ότι σε επικοινωνία με τον εκ των ποινικών ανακριτών, Μιχαλάκη Χριστοδούλου, ο οποίος ηγείται της ομάδας των ανακριτών, «ενημερωθήκαμε ότι η Ποινική Έρευνα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και λειτουργεί εξ ολοκλήρου μέσα στο πλαίσιο των όρων εντολής της».

«Η συλλεχθησόμενη μαρτυρία θα αξιολογηθεί δεόντως στο κατάλληλο στάδιο. Ως εκ των ως άνω, αναμένουμε τη συμπλήρωση και την υποβολή στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας του τελικού πορίσματος της Ποινικής Έρευνας το συντομότερο δυνατό», καταλήγει.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.