Νύχτα τρόμου για 47χρονη στην Πάφο – Άγνωστος μπήκε στο σπίτι της και την βίασεYπόθεση βιασμού σε βάρος 47χρονης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα 47 ετών κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι γύρω στις 21:00 χθες, άγνωστο πρόσωπο μπήκε στο σπίτι της ενώ η πόρτα είναι ανοιχτή λόγω ζέστης και τη βίασε.

Η 47χρονη, που διαμένει σε διαμέρισμα, μετά την καταγγελία εξετάστηκε από ιατροδικαστή τα ευρήματα του οποίου θα παραδοθούν στην Αστυνομία.

Όπως ανέφερε η 47χρονη στις ανακριτικές αρχές, πρόκειται για πρόσωπο στην ηλικία περίπου των 25 ετών της και δεν τον γνώριζε.

Το μόνο ωστόσο που ανέφερε η παραπονούμενη είναι ότι δεκαπέντε λεπτά πρωτύτερα ο δράστης επισκέφτηκε το διαμέρισμα της και της ανέφερε ότι έψαχνε κάποια άλλη κοπέλα με το όνομα Αλίνα.

Όταν η 47χρονη του ανέφερε πως δεν γνώριζε καμία με αυτό το όνομα ο δράστης έφυγε για να επιστρέψει αργότερα και να τη βιάσει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η σκηνή φρουρείτο όλο το βράδυ και σήμερα οι ανακριτές και η σήμανση προχωρούν στην παραλαβή τεκμηρίων, ενώ αναμένεται να εξεταστούν τα κλειστά κυκλώματα στην γύρω περιοχή.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ