Ο Α. Μαυρογιάννης μπορεί να ενώσει όλες τις δυνάμεις της αλλαγής

Του Νεόφυτου Νεοφύτου


Είναι η ώρα όλοι οι υποψήφιοι να βγουν μπροστά μαζί με τις θέσεις και τις προτάσεις τους και να υπάρξουν πολιτισμένες και εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλαγή επιχειρημάτων, έτσι ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να κρίνουν και να αξιολογήσουν τους υποψηφίους.

Ο κυπριακός λαός έχει αποφασίσει και αυτό βγαίνει μέσα από πολλές μετρήσεις ότι θέλει ΑΛΛΑΓΗ. Απαλλαγή από τις πολιτικές των τελευταίων εννέα χρόνων που μας οδήγησαν σε περαιτέρω φτωχοποίηση, ενώ σε ό,τι αφορά το εθνικό μας θέμα βρισκόμαστε στο κατώφλι της οριστικής διχοτόμησης που θα είναι η απαρχή νέων δεινών για τον τόπο και το λαό μας.

Οι πολίτες έχουν ενώπιόν τους τρεις βασικούς υποψηφίους, ενώ άλλοι τέσσερις υποψήφιοι που καταγράφουν χαμηλά μονοψήφια ποσοστά -Μάριος Ηλιάδης, Αχιλλέας Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς- διαβουλεύονται ώστε οι τρεις να στηρίξουν τον τέταρτο ως κοινό υποψήφιο!


Αν πραγματικά οι τέσσερις συγκεκριμένοι υποψήφιοι επιζητούν την αλλαγή, τότε μπορούν απευθείας να συνεννοηθούν με τον Α. Μαυρογιάννη και να στηρίξουν από τον πρώτο γύρο των εκλογών την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, η οποία και με τη στήριξη του ΑΚΕΛ και άλλων δυνάμεων θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προοπτική για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές. Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη, που διαθέτει ισχυρά οικολογικά χαρακτηριστικά, μπορούν να στηρίξουν και οι Οικολόγοι, οι οποίοι τοποθετούνται με εσωκομματική δημοσκόπηση το Σαββατοκύριακο, ενώ οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αρχές Οκτωβρίου. Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη μπορεί να αποτελέσει επιλογή και από τη ΔΗΠΑ, αν πραγματικά εννοούν ότι ο τόπος χρειάζεται αλλαγή…

Με απόλυτο λοιπόν σεβασμό στις διαδικασίες κάθε κόμματος και οργανωμένου συνόλου, με απόλυτο σεβασμό στις προσωπικότητες που ευγενικά και θεμιτά διεκδικούν το αξίωμα του Προέδρου, θα πρέπει όλοι, με κοινό σημείο την ανάγκη για προοδευτική αλλαγή, να προβληματιστούν. Να υπάρξει συστράτευση γύρω από την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη, ο οποίος είναι ένας έντιμος και ικανός άνθρωπος με προοδευτικές θέσεις και ο οποίος μπορεί να συνθέσει και να συνεργαστεί με όλους που επιζητούν την προοδευτική αλλαγή, αποτρέποντας άλλα πέντε χρόνια διακυβέρνησης ΔΗΣΥ, είτε με Αβέρωφ Νεοφύτου είτε με Ν. Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.