Παράθυρα/ Ορίζοντας

Ο Άγιος Βασίλης είναι εξαφανισμένος από την ομάδα theatropARTy

Η ομάδα theatropARTy παρουσιάζει: Ο Άγιος Βασίλης είναι εξαφανισμένος. Τι έφαγε πριν εξαφανιστεί; Ποιος τον είδε τελευταία φορά; Πού ήταν;

Ένα διαδραστικό Πάρτι Χριστουγέννων με θεατρικά παιχνίδια, αινίγματα, γρίφους, κρυμμένα γράμματα, δοκιμασίες, χορό και πολύ γέλιο. Τα παιδιά καλούνται να ψάξουν και να βρουν τα στοιχεία που οδηγούν στον Άγιο Βασίλη. Θα καταφέρουν με την εξυπνάδα και τις δεξιότητες τους να τον βρουν και να σώσουν τα Χριστούγεννα; Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ως ομάδα ενεργά βιώνοντας το ταξίδι μέσα στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων. Ένα κόσμο όπου τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ.

Το διαδραστικό πάρτι είναι διαδικτυακό και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών. Οι ομάδες συνδέονται μαζί μας 15 λεπτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα μέσω Skype και παρακολουθούν το πρόγραμμα που διαδραματίζεται live στο διαμορφωμένο μας χώρο, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκονται εκεί μαζί μας.

Η ιδέα του theatroparty ανήκει στην θεατρολόγο και ηθόποιο Νάσια Κελεπέσιη. Η ομάδα μετατρέπει το χώρο  σε ένα μαγικό παραμυθένιο μέρος όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μαγεία του θεάτρου και να διασκεδάσουν χρησιμοποιώντας φαντασία και δημιουργία. Με μια θεατρική διαδραστική παράσταση, φώτα, γκλίτερ, κοστούμια, παιχνίδια, δοκιμασίες, αλλά και με αγάπη, πάθος και θετική ενέργεια, κάνουν τη μέρα του παιδιού ξεχωριστή και αξέχαστη.

Μέσα στις συνθήκες που ζούμε μπορεί να μην μπορούμε να συναντηθούμε όσοι και όσο θα θέλαμε από κοντά, όμως η τέχνη πάντα βρίσκει τρόπους να επικοινωνεί και έτσι η ομάδα βρήκε την ιδέα του christmas online party!

23 Δεκεμβρίου, 11:00,

24 και 26 Δεκεμβρίου, 11:00, 16:00

Συντελεστές: Νάσια Κελεπέσιη,

Ορέστης Μίνος και Μύρια Χώπλαρου

Εισιτήρια και πληροφορίες -95113206 και στη Σελίδα στο facebook: theatropary

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.