Ο ακαδημαϊκός οίστρος του Μάριου

Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Τόσο απορροφημένος είναι στο ακαδημαϊκό του έργο ο βουλευτής Μάριος Μαυρίδης, όπου ο οίστρος του διαχέεται και στις συνεδρίες των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Έχοντας υπό μάλης το σύγγραμμα ”Contemporary Labour Economics” σε ανύποπτο χρόνο άρχισε χτες να παραδίδει διάλεξη -ενώ συζητείτο ο προϋπολογισμός της Νομικής Υπηρεσίας παρόντος του Γενικού Εισαγγελέα- για τις γνωστές του θέσεις περί λιγότερου κράτους αγοράς υπηρεσιών κι ό,τι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Η διάλεξη χαλάρωσε τους παρευρισκομένους που -οι πλείστοι- φάνηκε ότι «έκαμναν χάζι» με τον Μάριο. Μέχρι φυσικά που ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Αβέρωφ Νεοφύτου, φρόντισε να επαναφέρει τη συζήτηση on track λέγοντας προς τον κ. Μαυρίδη ότι «το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ είναι αύριο».

Στο πανεπιστήμιο και στην Πινδάρου ας φοράει όσα καπέλα θέλει. Στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και ιδιαίτερα όταν προεδρεύει οφείλει να εφαρμόζει τους κοινοβουλευτικούς κανόνες και να συμπεριφέρεται με ευγένεια απέναντι στους καλεσμένους.

Ζουκ

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.