Ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για την βομβιστική επίθεση εναντίον του Κώστα Καπιτανή, για την ανακοίνωση του Απόλλωνα και το “πολλά άλλα” αλλά και για το πρόσφατο σχόλιο του προέδρου, Πρόδρομου Πετρίδη ότι “είμαστε κυνηγημένοι από παντού.

Αρχικά: “Είναι τραγικό συμβάν και το καταδικάζουμε έντονα. Είναι από τραγικό μέχρι επικίνδυνο να βλέπουμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε επιτέλους να μπορέσουμε να τα αφαιρέσουμε από το ποδόσφαιρο και να υπάρχει παραδειγματική τιμωρία. Ευχόμαστε να βρεθούν οι ένοχοι που πολύ πιθανό να είναι πάντα οι ίδιοι”.

Για την ανακοίνωση Απόλλωνα που κάνει λόγο για “πολλά άλλα” που έδιωξαν τον κόσμο από τα γήπεδα: “Σαφώς και υπάρχουν άλλα πράγματα όμως αυτά είναι συγκεκριμένα. Δεν είμαι ερμηνευτής της ανακοίνωσης Απόλλωνα για να μπορώ να γνωρίζω τι εννοεί με το πολλά άλλα. Ο Απόλλωνας πρέπει να τοποθετηθεί και να είναι ξεκάθαρος. Το να αφήνουμε υπονοοούμενα και λόγια του αέρα, αντί να βοηθά την κατάσταση, περισσότερο της δίνει μια μεγαλύτερη διάσταση”.

Για το τι εννοούσε ο Πρόδρομος Πετρίδης ότι το ΑΠΟΕΛ είναι κυνηγημένο από παντού: “Είναι πάρα πολύ απλό. Ο ΑΠΟΕΛ έχει κατακτήσει πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα επομένως αν ρωτήσεις οποιοδήποτε άλλο και του έβαζες επιλογή αν ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ ή κάποιος άλλος, η πλειοψηφία θα έλεγα κάποιο άλλο. Είναι λόγικο να κυνηγάς τον πρωταθλητή, αυτή είναι η φιλοσοφία της τοποθέτησης”.