Ο Αρχιεπίσκοπος υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης της Ορθοδοξίας, έγραψε στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων η Πρόεδρος Ελλάδος

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπογράφει το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β'.

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β, υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης της Ορθοδοξίας και του κυπριακού ελληνισμού, έγραψε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’.

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, προσωπικά εκ μέρους του ελληνικού λαού για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσόστομου Β», έγραψε η κ. Σακελλαροπούλου και συνέχισε, «ο Μακαριστός υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης της Ορθοδοξίας και του κυπριακού ελληνισμού».

Τέλος, η Πρόεδρος της Ελλάδας έγραψε ότι ο μ. Αρχιεπίσκοπος, «αφήνει ανεξίτηλη την προσωπική του σφραγίδα στην ιστορία της εκκλησίας της Κύπρου».

Μετά την Πρόεδρο της Ελλάδας, το βιβλίο Συλλυπητηρίων υπέγραψε η Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, έγραψε η κ. Κεραμέως, «εργάστηκε με αυταπάρνηση για την Εκκλησία της Κύπρου, την πατρίδα, τον ελληνισμό. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Θερμά συλλυπητήρια».

Doc.20221112.4127543.Sakela1211A Scaled
Η πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας κα κατερίνα σακελλαροπούλου υπογράφει το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του αρχιεπισκόπου κύπρου χρυσοστόμου β’.
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy