Ο Αβέρωφ συγκρίνει τον Άντρο Κυπριανού με τον…Τραμπ

Επίθεση εξαπόλυσε ο πρόεδρος το Κυβερνώντος κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου για το θέμα που προκλήθηκε με το όνομα του ΑΚΕΛ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και την προσφυγή του ΑΚΕΛ στο δικαστήριο προκειμένου να δικαιωθεί.

Όπως είπε με δήλωση του ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, «Με τη φόρα που πήρε ο Άντρος Κυπριανού να του φταίνε όλα, του έφταιξε και το όνομα του κόμματός του. Είναι πρωτάκουστο, παγκόσμια ηγέτης κόμματος να διαμαρτύρεται, να σκίζει τα ιμάτιά του γιατί θα κατέβει εκλογές με το όνομα του κόμματός του».


Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ισχυρίζεται πως κ κ. Κυπριανού απειλεί, κατα τον ίδιο, ότι θα ζητήσει αποζημιώσεις.

«Από ποιόν, να ζητά εκατομμύρια αποζημιώσεις από τους φορολογούμενους γιατί θα κατέβει με το όνομα ΑΚΕΛ στις εκλογές. Και το τρίτο, απειλεί ότι θα μας κάνει στην Κύπρο, ότι έκανε ο Τραμπ στην Αμερική. Να πάει στα δικαστήρια για να παραλύσει το κράτος. Ε, τι άλλο να πω»;

Πάντως αυτό που διατρανώνει η ηγεσία και τα στελέχη του ΑΚΕΛ είναι πως υπερασπίζεται τα δικαιώματά του με κάθε νόμιμο μέσο καθώς όπως υπογραμμίζουν πρόκειται για μια πρωτοφανή αυθαιρεσία της κυβέρνησης που δείχνει και τη γενικότερη αντίληψή της για τη δημοκρατία και την πολιτική ζωή.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.