Ο Χατζηγιάννης δεν συμπεριέλαβε στην Ολομέλεια την πρόταση ΑΚΕΛ για πλαφόν τα πετρελαιοειδή

Την έντονη αντίδραση του ΑΚΕΛ προκάλεσε η μη συμπερίληψη της πρότασης νόμου που ετοίμασε για παραχώρηση του δικαιώματος στον Υπουργό Ενέργειας να εκδίδει πλαφόν σε σχέση με τις τιμές των πετρελαιοειδών, στην ατζέντα της ολομέλειας της ερχόμενης Πέμπτης, 7 Ιουλίου.

Ο Βουλευτής Ανδρέας Πασιουρτίδης κατήγγειλε συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου, Κυριάκο Χατζηγιάννη ότι υπαναχώρησε από την αρχική του δέσμευση.
Ενώ δεσμεύτηκαν ότι η πρόταση θα βρεθεί προς ψήφιση στην ατζέντα της προσεχούς Ολομέλειας αυτό δεν έγινε, τόνισε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ.

Μίλησε για ενέργειες που έγιναν με σαφείς, οδηγίες της κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ κι ας αποδείξουν, όπως είπε, το αντίθετο.

Η επί σκοπού κωλυσιεργία τόνισε ο κ. Πασιουρτίδης πλήττει καθημερινά τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές των καυσίμων αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, αλλά ουδείς πέραν του ΑΚΕΛ φαίνεται να έχει σκοπό να πάρει μέτρα.

Τόνισε ότι το κόμμα του δεν θα σταματήσει να προβαίνει σε ενέργειες ώστε το θέμα να βρεθεί στην ατζέντα της Ολομέλειας της 7ης Ιουλίου και γνωστοποίησε ότι γίνονται ενέργειες προς την πρόεδρο της Βουλής .

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy