Ο CRS επέστρεψε με νέο έργο στη Λευκωσία για τον Πρόεδρο (Φωτογραφίες)

rpt

Ο CRS επέστρεψε με νέο έργο κατά του Προέδρου.

Ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης αφήνει το στίγμα του στους δρόμους της Λευκωσίας με τα γεμάτο νόημα έργα τέχνης του. Αυτή τη φορά «μίλησε» με ένα έργο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στέλνει το μήνυμα του στον Κυπριακό λαό να ξυπνήσει!

Διαβάστε επίσης:

Χρίστος Κακουλλή: «Τέχνη-Η μόνη μορφή επανάστασης που θα φέρει την αλλαγή του κόσμου χωρίς θύματα»

Το μήνυμα του CRS με αφορμή το νέο έργο τέχνης που έκανε την εμφάνιση του στη Λευκωσία:

«Δεν είσαι ψεύτης κύριε Πρόεδρε, απλά είσαι ηλιθιος. Κανείς την χειρότερη διαχείριση πανδημίας που έγινε ποτέ.Τα μέτρα δεν εξυπηρετούν τίποτα και σε κανένα. Πραγματικά αγνοεισαι. Έχεις κάνει τον φτωχό φτωχότερο και τον πλούσιο πλουσιότερο με τις πράξεις σου. Αντί να περνεις παραδείγματα από άλλες χώρες εσύ εκεί το βιολι σου. Τι πραγματικά σε νοιάζει αναρωτιέμαι.Το χρήμα ή το καλό του λαού σου. Στο κυπριακό είσαι γεμάτος υποσχέσεις για λύσεις αλλά μιλάς ξεκάθαρα για λύση δύο κρατών. Προσοχή στα θερμόμετρα Κύριε Πρόεδρε γιατί εκτός από την αληθινή θερμοκρασία μας δείχνουν και τι πραγματικά είμαστε. Αλήθεια Κυπριακε λαέ σου αξίζει αυτός ο πρόεδρος; Πως τον αντέχεις άκομα; Ξύπνα, έχεις τον ηλιθιοτερο πρόεδρο όλων των εποχών. Ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Ο χειρότερος εφιάλτης σας επέστρεψε, και καλά θα κάνετε όλοι βολεμένοι να ξεβολευτειτε. Ο CRS είναι εδώ και θα σας κατατροπώσει μεσα απο την τέχνη του.

Καποιοι με αγαπούν, κάποιοι με μισούν και κάποιοι πραγματικά αδιαφορούν.

Και είπαμε προσοχή στα θερμόμετρα.

CRS»

IMG 20210423 053010 1 scaled
rpt
IMG 20210423 053030 scaled
rpt
IMG 20210423 053048 scaled
rpt
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.