Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, κ. Γιάννης Καρούσος, επισκέπτεται το υπό κατασκευή εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, κ. Γιάννης Καρούσος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Τεχνικού τμήματος επισκέφτηκαν πρόσφατα και ξεναγήθηκαν στο υπό κατασκευή έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας.
Τους υποδέχτηκε και ξενάγησε στον γραφείο πωλήσεων και το εργοτάξιο ο Διευθύνων Σύμβουλος της M.M. Makronisos Marina Ltd, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις φάσεις υλοποίησης του έργου, καθώς και στις πολύ υψηλές προδιαγραφές που το έργο ακολουθεί.

Όπως ο ίδιος τόνισε παρουσιάζοντας το έργο: «H Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι ένα έργο μοναδικό όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τόσο της Μαρίνας, όσο και των υπόλοιπων χώρων είναι πρωτοποριακή».


Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Καρούσος, χαρακτήρισε το έργο ως «ένα από τα πιο φιλόδοξα, ένα έργο – στολίδι, μοναδικό σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά για ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», προσθέτοντας: «Το έργο σταδιακά ολοκληρώνεται, ενώ έχει ήδη ξεπεράσει τις καλύτερες των προσδοκιών όσον αφορά στις προδιαγραφές που είχαν εξ αρχής τεθεί. Η κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας ενισχύει τον ναυτικό μας τουρισμό ενώ αναβαθμίζει παράλληλα το τουριστικό προϊόν όλης της Κύπρου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου. Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για να υλοποιήσουμε το όραμά μας που δεν είναι άλλο από το να καταστήσουμε την Αγία Νάπα το καλύτερο τουριστικό θέρετρο της Μεσογείου».

Κλείνοντας, ο κ. Καραμοντάνης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και εκπροσώπους από τις υπηρεσίες του Δήμου που επισκέφτηκαν τους χώρους της Μαρίνας για να δουν το έργο, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά παρατήρησε, «είναι ένα έργο το οποίο στην ουσία το κάνουμε μαζί, αφού είναι μία ανάπτυξη-σύμπραξη μεταξύ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Αυτό αποδεικνύεται και σήμερα αφού η τοπική αρχή διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία του έργου, γιατί είναι αυτή που έχει την ευθύνη της έκδοσης αδειών, του ελέγχου της ποιότητας και άλλων διαδικασιών εξίσου σημαντικών.

Ήδη το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η Μαρίνα Αγίας Νάπα από αγοραστές και επενδυτές τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό είναι εντυπωσιακό, αφού έχουν ήδη πωληθεί το 78% του Ανατολικού Πύργου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.