Ο Δήμος Αγλαντζιάς και ο Άγιος Θεόδωρος Πιτσιλιάς πράσινες πρωτεύουσες της Κύπρου

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Ο Δήμος Αγλαντζιάς και η Κοινότητα Άγιος Θεόδωρος Πιτσιλιάς αναδείχθηκαν πράσινες πρωτεύουσες της Κύπρου, λαμβάνοντας την τιμητική διάκριση του Χρυσού Αγρινού κατά την απονομή των Βραβείων Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων Κύπρου και των Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ) της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού με την υποστήριξη του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και άλλων φορέων.

Με την πράσινη σημαία τιμήθηκαν ο Δήμος Λεμεσού, ο Δήμος Ύψωνα, ο Δήμος Αγλαντζιάς, ο Δήμος Αθηαίνου, ο Δήμος Έγκωμης, ο Δήμος Λατσιών, ο Δήμος Δερύνειας, ο Δήμος Στροβόλου, ο Δήμος Λειβαδιών, ο Δήμος Λακατάμιας, ο Δήμος Αγίας Νάπας, ο Δήμος Λάρνακας, η Κοινότητα Αγίου Θεοδώρου, η Κοινότητα Αγίου Θεοδώρου Πιτσιλλιάς, η Κοινότητα Πισσουρίου και η Κοινότητα Λουβαρά. Η Κοινότητα Δένειας, έλαβε τιμητική διάκριση για τη συνολική περιβαλλοντική της δράση. Απονεμήθηκαν επίσης περιβαλλοντικά βραβεία σε οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.