Ο Δήμος Λάρνακας τοποθετείται και διευκρινίζει για τη διεξαγωγή Μουσικού Φεστιβάλ

Διευκρινίσεις δίνει ο Δήμος Λάρνακας αναφορικά με τη διεξαγωγή Μουσικού Φεστιβάλ που θα γίνει την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Αυγούστου στην εξέδρα της παραλίας των Φοινικούδων.  

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «η εταιρεία Loud Music Festival LMF Ltd  και οι διοργανωτές του Loud Music Festival – LMF ουδεμία σχέση έχουν με το Φεστιβάλ Μουσικής το οποίο διοργανώνεται στις 16 και 17 Αυγούστου 2019 στην κεντρική εξέδρα της Λεωφόρου Αθηνών, παραλία των Φοινικούδων στην Λάρνακα».

Ο Δήμος Λάρνακας «εκφράζει τη λύπη του για τυχόν σύγχυση ή και ταλαιπωρία που έχει προκληθεί στο κοινό, αναφορικά με την ονομασία «Loud Unsound Music Festival» του Φεστιβάλ Μουσικής».


Σημειώνεται ότι στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μουσικής που υποστηρίζει ο Δήμος Λάρνακας, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16  Αύγουστου 2019 στην εξέδρα της παραλίας των Φοινικούδων από τις 8.30 μέχρι τις 11.30 το βράδυ, συναυλία Rock από το συγκρότημα “The Old Stray Bus» και το Reggae – Ska συγκρότημα «Blackout».

Επίσης το Σάββατο 17 Αυγούστου, την ίδια ώρα στην εξέδρα της παραλίας των Φοινικούδων θα διεξαχθει συναυλία Garage – Rock από το συγκρότημα «Private Garden» και το Alternative συγκρότημα Lemesios.

Η είσοδος για το κοινό και στις δύο συναυλίες είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.