Ο ΔΗΣΥ χτυπάει το…ΔΗΣΥ – Τα βάζει με την Κυβέρνηση του ο Αβέρωφ για Πύλη και μέτρα

Στα δύσκολα μετράνε οι…πράξεις, ήταν το προεκλογικό σλόγκαν του ΔΗΣΥ κατά την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας ωστόσο οι χαώδεις χειρισμοί της Κυβέρνησης με αποκορύφωμα τη συνεχή κατάρρευση της ΠΎλης Εμβολιασμών, φαίνεται πως προκαλεί «εμφυλιακό» κλίμα στην Κυβέρνηση ΔΗΣΥ-Αναστασιάδη, με τον πρόεδρο του κόμματος να επιχειρεί να πάρει αποστάσεις από τις αλλοπρόσαλλές αποφάσεις της Κυβέρνησης με τελευταία απόφαση αυτή του Coronapass.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου προσπαθώντας να περισώσει την κατάσταση ενόψει εκλογών, απευθύνει μήνυμα κατά το οποίο λέει πως οι εικόνες όπως οι χθεσινές στο εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό αλλά και τα συχνά προβλήματα με την πύλη εμβολιασμού, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά,

«Εικόνες όπως αυτές που είδαμε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό αλλά και τα συχνά προβλήματα και το πέσιμο της πύλης εμβολιασμού σήμερα, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Θέλω να τονίσω εμφαντικά: Οι χτεσινές θετικές αποφάσεις του ανοίγματος του συνόλου της οικονομίας και της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, θα πρέπει παράλληλα να είναι και πρακτικά εφαρμόσιμες. Μέτρα που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αναλογικότητα, ούτε οι πολίτες θα τα εφαρμόσουν ούτε και το κράτος δύναται να τα εποπτεύσει ή να τα επιβάλλει», αναφέρει.

Ωστόσο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ επιχείρησε να χαϊδέψει τα αυτιά των πολιτών αλλά και της Κυβέρνησης τους αναφέροντας στην εισαγωγική του τοποθέτηση ότι η υγειονομική κατάσταση της χώρας είναι θετική, προσθέτοντας πως η Κύπρος έχει κατ’ αναλογία τις λιγότερες απώλειες ανθρώπων από τον ιό στην Ευρώπη.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.