Ο ένας βγάζει τη βρομιά του άλλου… Ξεχωρίζει το ήθος Μαυρογιάννη

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

 

«Όποια πέτρα σηκώσεις βρίσκεις από κάτω τον Αβέρωφ Νεοφύτου». Αυτή είναι μια υπόγεια κατηγορία που εκτοξεύεται από το επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη εναντίον του Αβέρωφ Νεοφύτου. Η εξουσία στα χέρια του Αβέρωφ σημαίνει μεγαλύτερο «φαγοπότι».

Ο Ν. Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι υπάρχει εναντίον του «μια οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης και αποδόμησής του και μια πολεμική που θα κλιμακωθεί…»


Από τις εσωκομματικές αυτές κόντρες στον ΔΗΣΥ, όπου ο ένας ξέρει τη βρομιά του άλλου, βρήκε ότι η προγραμματική διακήρυξη του κ. Χριστοδουλίδη ήταν αντιγραφή της προγραμματικής διακήρυξης του Ιωάννη Κασουλίδη όταν ήταν υποψήφιος το 2008.

Ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης στο επιτελείο του, κ. Μανώλης Κυριάκου, βγήκε δημόσια και έδωσε στοιχεία, καταγγέλλοντας τον κ. Χριστοδουλίδη ότι δημιουργούσε ψεύτικους λογαριασμούς στο διαδίκτυο με οδηγίες να αποδομούνται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εφημερίδες… Ο κ. Χριστοδουλίδης δεν προέβη σε καμία διάψευση και δεν έδωσε καμία διευκρίνιση γιατί λειτουργούσε ψεύτικους λογαριασμούς.

Όσο πλησιάζουν στις προεδρικές εκλογές -έχουμε ακόμη 4-5 μήνες- τα επιτελεία Χριστοδουλίδη και Αβέρωφ επιλέγουν πόλωση, φανατισμό και κτυπήματα κάτω από τη μέση… Οι Αβέρωφ και Χριστοδουλίδης κάνουν προεκλογική με υπόγειες αλληλοκατηγορίες και υποσκάψεις… Έτσι έμαθαν να λειτουργούν στον ΔΗΣΥ. Έτσι έμαθαν και έτσι λειτουργούσαν στη διακυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ -θυμάστε εκείνη την υπόγεια πολεμική μεταξύ ΔΗΣΥ και Προεδρικού ποιος θα αναλάμβανε το Υπουργείο Εξωτερικών (Ν. Χριστοδουλίδης ή Χάρης Γεωργιάδης) κατά τη δεύτερη θητεία Ν. Αναστασιάδη;


Οι κ.κ. Χριστοδουλίδης και Αβέρωφ είναι συνεχιστές και υπηρέτες του βαθέος κράτους και του κατεστημένου. Συνεχιστές της «σκοτεινής» και της «πιο διεφθαρμένης διακυβέρνησης του τόπου», όπως έλεγε ο Νικόλας Παπαδόπουλος πριν στηρίξει Ν. Χριστοδουλίδη!

Απέναντι στους Ν. Χριστοδουλίδη και Αβ. Νεοφύτου βρίσκεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος Α. Μαυρογιάννης. Είναι αλήθεια ότι ο κ. Μαυρογιάννης επιδιώκει συνεχώς καθαρό πολιτικό λόγο, διαφάνεια και διάλογο με την κατάθεση επιχειρημάτων. Εργάζεται δυναμικά, αλλά αθόρυβα και αυτό έχει αποτέλεσμα. Οι προγραμματικές του θέσεις βγαίνουν μέσα από τις επαφές με την κοινωνία των πολιτικών. Είναι ο υποψήφιος που διαθέτει ικανότητες, γνώσεις και εντιμότητα. Διαθέτει ήθος και επιζητεί τον πολιτισμένο δημόσιο πολιτικό λόγο, αποφεύγοντας την υπόσκαψη και τις άγονες αντιπαραθέσεις. Είναι ο υποψήφιος που χρειάζεται ο τόπος μας για να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.