Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου και τοποθετήθηκε για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, υπάρχει η πληροφορία ότι η Ομοσπονδία προσανατολίζεται να θεωρήσει άκυρη τη φετινή περίοδο.

Όλα αυτά θα γίνουν σε περίπτωση που δεν κταστεί εφικτό να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Εάν γίνει αυτό κάποιοι θα μηδενήσουν την προσπάθεια που έγινε μέσα στο γήπεδο τονίζει η ανακοίνωση και ξεκαθαρίζεται ότι ο Ερμής θα διεκδικήσει να πάρει όσα κέρδισε με την αγωνιστική του παρουσία στο γήπεδο και δεν θα ασχοληθεί με αποφάσεις που λαμβάνονται μέσα σε ένα γραφείο. Καταληκτικά, η διοίκηση του Ερμή εύχεται πως η Ομοσπονδία θα λάβει σύντομα οριστικές αποφάσεις οι οποίες θα είναι βασισμένες στην λογική και το ηθικό δίκαιο. 


Όλο αυτό που αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ερμή, δεν είναι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αλλά κάτι το οποίο ακούγεται και από παράγοντες ομάδων. Δηλαδή να θεωρηθεί άκυρη η φετινή περίοδος και να ισχύσει η βαθμολογία της περασμένης περιόδου. Μόνο που το δείγμα είναι πολύ μεγάλο και κάτι τέτοιο θα θεωρηθεί εκτός λογικής.

Για παράδειγμα στην Α’ κατηγορία είμαστε 9 αγωνιστικές πριν το τέλος και κανείς δεν μπορεί να στερήσει από την Ομόνοια και την Ανόρθωση την έξοδο στην Ευρώπη. Γιατί εάν ισχύσουν τα περσινά, τότε αυτές οι δύο θα μείνουν εκτός Ευρώπης. Και αναφερόμαστε στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Επίσης θα είναι άδικο και για τις ομάδες της Β’ κατηγορίας που κάνουν τόση προσπάθεια για να ανέβουν και έχουν σπαταλήσει αρκετά χρήματα προς αυτό το σκοπό. Η Ομοσπονδία καλείεται άμεσα να λάβει αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Ως τότε… υπομονή.

Χρίστος Αποστολίδης