Ο Φατίχ Τερίμ τα “έχωσε” κανονικά σε Τούρκους οπαδούς

Ο Φατίχ Τερίμ πήρε ανοιχτά θέση κατά των αποδοκιμασιών την ώρα του εθνικού ύμνου της Ελλάδαας αλλά και στην διάρκεια του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της Γαλλίας.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας είπε μετά τον αγώνα με την Ελλάδα:

Νομίζω πως είναι κάτι που κανένας δεν το θέλει να συμβαίνει. Επίσης κάτι που το έχουμε συζητήσει ξανά. Ναι και εγώ άκουσα τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα στον ύμνο της Ελλάδας. Ο κάθε ύμνος πρέπει να λαμβάνει του ανάλογου σεβασμού. Είναι γείτονές μας οι Έλληνες, έπαιζαν μαζί μας και είναι σημαντικό να σέβεσαι τον γείτονά σου και ας μην έχει την ίδια θρησκεία και τα ίδια πιστεύω.

Όσο για την ενός λεπτού σιγή τι να πω. Χάθηκαν άνθρωποι, καταστράφηκαν σπίτια και δεν μπορούν να περιμένουν ένα λεπτό; Δεν μπορούν να μείνουν ήσυχοι; Τι να τους εξηγήσεις… Είμαστε στην χώρα μας και αυτά τα γεγονότα δεν κάνουν καλό στην εικόνα μας σαν κράτος. Εδώ βλέπουμε τρομοκρατικές επιθέσεις και αγώνες να αναβάλλονται. Η τρομοκρατία μας αφορά όλους και αποτελεί απειλή για όλους μας. Η ειρήνη, η αδερφότητα και η κατανόηση πρέπει να υπάρχουν πάντα.

Πηγή:gazetta.gr

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.