Ο Κέιν προειδοποιεί για αποχώρηση από την Τότεναμ!

Μπορεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του, αλλά παραμένει «καυτός» μεταγραφικός στόχος και το βαρόμετρο για το παρόν και το μέλλον της Τότεναμ.

Στον Χάρι Κέιν στηρίζει όλο το οικοδόμημα ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι διοικούντες το κλαμπ, με αποτέλεσμα η δήλωση που παραχώρησε ο Βρετανός στράικερ να βάζει άπαντες στις τάξεις των Λονδρέζων σε αναμμένα κάρβουνα. 


Ο Κέιν φιλοξενήθηκε στο live του Τζέιμι Ρέντναπ στο Instagram και κλήθηκε να απαντήσει σε ουκ ολίγες ερωτήσεις του κοινού, με έναν χρήστη να τον ρωτάει αν θα μείνει στην Τότεναμ τα επόμενα χρόνια.

Ο 26χρονος δεν ξεκαθάρισε τι προβλέπει για το μέλλον, αλλά εμμέσως έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Τότεναμ αν δεν ενισχυθεί και δεν υπάρχουν βλέψεις για τίτλους και διακρίσεις.

«Μου κάνουν συχνά αυτή την ερώτηση. Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι. Αγαπώ την Τότεναμ. Αν όμως δεν νιώθω ότι η ομάδα προοδεύει, ότι βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση, δεν είμαι το είδος παίκτη που θα μείνει για ασφάλεια σε έναν σύλλογο. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να βελτιωθώ, να γίνω ένας από τους κορυφαίους. Εξαρτάται από την ομάδα, δεν σημαίνει ότι θα πω όχι, ούτε ότι θα μείνω εδώ για πάντα», ήταν τα λόγια του Κέιν.

gazzetta.gr