Ο Κίκο τα θέλει όλα με την Ομόνοια!Χαρούμενος για την ένταξη του στην Ομόνοια και αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα στην διεκδίκηση των ψηλών της στόχων δηλώνει ο Κίκο. Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στο κανάλι της ομάδας για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε. Αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο Χένινγκ Μπεργκ στην απόφασή του και έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς για να στηρίξουν την ομάδα.

Ερωτηθείς για τις πρώτες του εντυπώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, ο Κίκο, απάντησε:«Είμαι πολύ χαρούμενος. Συνάντησα ένα δεμένο σύνολο που είναι σαν μια οικογένεια. Νιώθω πολύ άνετα στα αποδυτήρια και είμαι πολύ χαρούμενος». 


Όσο για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση των «πρασίνων», ο Πορτογάλος αμυντικός, είπε: «Είναι μια πρόκληση για ‘μένα, επειδή η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα. Μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις. Ξέρω πως θα έχουμε πολλά παιχνίδια στη νέα σεζόν και είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιαστώ δυνατός. Μίλησα με τον κ. Μπεργκ πριν από τη μεταγραφή μου, άκουσα όσα μου είπε και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα στην Ομόνοια».

Κληθείς να σχολιάσει τα συναισθήματα που του δημιουργεί το γεγονός ότι οι στόχοι της Ομόνοιας είναι πάντα πρωταγωνιστικοί, ο Κίκο, επεσήμανε: «Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς τους ποδοσφαιριστές το ότι θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε δυνατή και αναγωνιστική ομάδα και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να παλέψουμε για την υλοποίηση όλων των στόχων της.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο φιλικό με την Δόξα και την προετοιμασία, είπε: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα της Ομόνοιας. Για ‘μένα είναι νέοι οι συμπαίκτες και νέα η ρουτίνα. Αρχικά προσπάθησα να ενταχθώ στην ομάδα και σε αυτή τη νέα καθημερινότητα και ελπίζω να γίνομαι καλύτερος κάθε βδομάδα».

Καταλήγοντας, έστειλε μήνυμα προς τους φίλους της Ομόνοιας: «Τους θέλουμε κοντά στην ομάδα, να την υποστηρίξουν και να είναι σίγουροι πως θα παλέψουμε και γι’ αυτούς», είπε σχετικά.

Γιώργος Χατζηαντώνης