“Ο κόσμος εμπιστεύεται τον Στ. Μαλά γιατί είναι έντιμος, αξιόπιστος, ειλικρινής και γιατί έχει ξεκάθαρη θέση στο Κυπριακό”

Θα συνεχιστεί η προσπάθεια μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου για την εκλογή του Σταύρου Μαλά, τόνισε σε δηλώσεις του στον ΑΣΤΡΑ ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Ο κύριος Κυπριανού επισήμανε ότι ο κόσμος εμπιστεύεται τον Σταύρο Μαλά γιατί είναι έντιμος, αξιόπιστος, ειλικρινής και γιατί έχει ξεκάθαρη θέση στο Κυπριακό για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων σε αντίθεση με τον κύριο Αναστασιάδη που παλινδρομεί και τον κύριο Παπαδόπουλο οι θέσεις του οποίου οδηγούν σε διχοτόμηση.

Όσον αφορά τις δαπάνες κάποιων επιτελείων προεκλογικά εξέφρασε την ευχή ο γενικός ελεγκτής να διερευνήσει το θέμα.

Ο κύριος Κυπριανού επισήμανε ότι για περίπου δύο εβδομάδες η κοινή γνώμη ασχολείτο με τις καταγγελίες υποψήφιου για την Προεδρία ότι κάποιος άλλος υποψήφιος προσπαθούσε να τον εξαγοράσει, ενώ τώρα «ασχολούμαστε με τις ατάκες του κ. Αναστασιάδη».


Όλα αυτά, τόνισε, αποπροσανατολίζουν από την ανάγκη να γίνει διάλογος ουσίας για τα πραγματικά ζητήματα τα οποία απασχολούν την κυπριακή κοινωνία και για τα οποία πρέπει, να δοθούν απαντήσεις.  Υπάρχουν σημείωσε σοβαρά προβλήματα στην οικονομία που αντανακλώνται στο επίπεδο φτώχειας των πολιτών, στα θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και άλλα ζητήματα τα οποία απασχολούν τους πολίτες.

Ιδιαίτερα ο κύριος Κυπριανού στάθηκε στο θέμα των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων, το οποίο είπε αμέσως μετά τις εκλογές θα πρέπει με τη συνδρομή και της Κεντρικής Τράπεζας να επιλυθεί.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ προκάλεσε εξάλλου τον Νίκο Αναστασιάδη να βγει και να πει την αλήθεια για την αποχώρηση του από το Μοντ Πελεράν.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.