Ο Κύπρος Σταυρίδης προσωρινός Γενικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚYπΥ) επιθυμεί να ενημερώσει ότι, το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε κατ’ αναλογία του άρθρου 3 (1) των περί νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Διορισμός Γενικών Διευθυντών) Νόμων του 1990 έως 2017 την απόφαση του ΔΣ του ΟΚΥπΥ για τον αναπληρωματικό διορισμό του κ. Κύπρου Σταυρίδη, Οικονομικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ, στην θέση του Γενικού (Εκτελεστικού) Διευθυντή του ΟΚΥπΥ για περίοδο δύο μηνών, από τις 22/01/2022 έως 21/03/2022.

Το ΔΣ του Οργανισμού επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Χρίστη Λοϊζίδη για την συνεργασία και την σημαντική συνεισφορά του στον Οργανισμό, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. «Η συμβολή του τόσο στην διοικητική και επιχειρησιακή οργάνωση του ΟΚΥπΥ όσο και στην αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν πολύτιμη».

«Το ΔΣ θέλει, επίσης, να διαβεβαιώσει ότι ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας έχει οργανωθεί σε σημαντικό βαθμό διοικητικά και επιχειρησιακά, με ανθρώπινο δυναμικό και διαδικασίες που του επιτρέπουν να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης και διευθύνσεων και να επιτυγχάνει τους στρατηγικούς του στόχους που είναι η διοικητική και οικονομική αυτονόμηση του Οργανισμού και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.»

Ο ΟΚΥπΥ, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο, θα συνεχίσει να εκσυγχρονίζει και να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του βάσει ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου με επίκεντρο τον ασθενή, συνεχίζει η ανακοίνωση. «Παράλληλα, θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει την πανδημία με επιτυχία, περιθάλποντας όλους τους ασθενείς που νοσούν με κορωνοϊό, όπως έπραττε μέχρι σήμερα».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.