Ο Μ. Ρουσής δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη δημαρχία Πάφου

Ο Αντιδήμαρχος Πάφου Μάκης Ρουσής ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για τη δημαρχία της Πάφου.

Σε σημερινή γραπτή ανακοίνωση, ο κ. Ρουσής αναφέρει πως το πολιτικό του ήθος δεν του δίνει το δικαίωμα να βάλει σε δίλημμα τους συναγωνιστές του και τους συμπολίτες του, προσθέτοντας ότι τα τελευταία δέκα χρόνια υπηρέτησε την κοινωνία με συνέπεια, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια, μακριά από τη διαπλοκή, τη διαφθορά τα άνομα οικονομικά συμφέροντα και τις προσωπικές ατζέντες.

Μοναδικό του κέρδος, προσθέτει ο κ. Ρουσής, είναι η αναγνώριση, ο αλληλοσεβασμός και οι ανθρώπινες σχέσεις με τους συμπολίτες του, που κτίστηκαν και δοκιμάστηκαν σε συνθήκες δύσκολες και παραμένουν μέχρι σήμερα ισχυρές και αναλλοίωτες.

Πίστευε, αναφέρει, ότι η υποψηφιότητα του ήταν υποψηφιότητα σύνεσης, συλλογικότητας και συνένωσης δυνάμεως, που τόσο ανάγκη έχει η πόλη, για μια υπερκομματική αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα σε συνθήκες διαφάνειας και δημοκρατίας, με τους πολίτες πρωταγωνιστές, μακριά από υπερβολές, ακρότητες και αυταρχισμούς, που έχει σαν αποτέλεσμα το διχασμό της κοινωνίας.

Δυστυχώς, συνεχίζει ο Μάκης Ρουσής, “οι εξελίξεις μετά τις αποφάσεις των κομμάτων, από τη μια ο ΔΗ.ΣΥ να στηρίζει τον νυν Δήμαρχο και από την άλλη τέσσερα κόμματα ΕΔΕΚ, ΔΗΚΟ, ΑΚΕΛ και Συμμαχία Πολιτών να στηρίζουν τον συναγωνιστή του Άκη Χρυσόμηλο, δεν του αφήνουν περιθώρια να παραμείνει υποψήφιος Δήμαρχος”.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.