Ο Μαυρογιάννης θα υπηρετεί το λαό και θα τιμά την Κύπρο στο εξωτερικό

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

 

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης αποδεικνύει καθημερινά ότι πρόκειται για μια σοβαρή και αξιόπιστη προσωπικότητα με προοδευτικό προσανατολισμό και η οποία μπορεί να ενώσει πολλές δυνάμεις της κοινωνίας των πολιτών και να επιφέρει στον τόπο την πολυπόθητη αλλαγή. Είναι υποψήφιος με πολιτικό καθαρό λόγο και ο οποίος αποδεικνύεται μέσα από τις προγραμματικές του θέσεις, όπως τις παρουσίασε για τις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησής του, ότι διαθέτει ικανότητες και γνώσεις και κυρίως όραμα να ηγηθεί της χώρας.

Η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια και η εντιμότητα του Α. Μαυρογιάννη είναι εχέγγυο ότι τα όσα υπόσχεται θα γίνουν πράξη. Δεν πρόκειται για «δεσμεύσεις», αλλά για συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες προτάσεις, με την εφαρμογή των οποίων θα γυρίσουμε μια νέα σελίδα και θα δημιουργηθεί ξανά ελπίδα και προοπτική για τον τόπο. Η Κύπρος με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη μπορεί να αποκτήσει ξανά τη χαμένη της αξιοπιστία.

Μελετώντας τις 50 + 1 δράσεις που κατέθεσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για προτάσεις, οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν και να έχουν άμεσο αντίκτυπο τόσο για την πορεία του εθνικού μας θέματος, όσο και την εσωτερική μας διακυβέρνηση.


Ο Α. Μαυρογιάννης δηλώνει αποδοχή του πλαισίου Γκουτέρες και έτοιμος για πρωτοβουλίες για να ξεκινήσει ο διάλογος από κει που έχει σταματήσει στο Κραν Μοντανά για να διανύσουμε το τελευταίο μίλι για να φθάσουμε σε συμφωνημένη λύση και επανένωση του λαού μας.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα της διαφθοράς υπάρχει εκ μέρους του κ. Μαυρογιάννη αποφασιστικότητα για διαφάνεια και πλήρη διερεύνηση των σκανδάλων, εισάγοντας το θεσμό του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος. Οι υπουργοί του θα είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για όλες τις αποφάσεις και όχι όπως πράττει σήμερα ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ψήφιζε στο Υπουργικό Συμβούλιο του Προέδρου Αναστασιάδη για τα «χρυσά» διαβατήρια, για τη διάλυση του Συνεργατισμού χωρίς ποτέ να διαφωνήσει και τώρα προσπαθεί να βγάλει εκτός την ουρά του…

Οι προτάσεις Μαυρογιάννη είναι προτάσεις στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ευάλωτων ομάδων του λαού μας. Υπάρχει προτεραιότητα για την παιδεία, για τη στέγη, για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη. Μιλάμε πραγματικά για μια νέα διακυβέρνηση με ήθος και ύφος. Θα είναι ο Πρόεδρος που θα υπηρετεί το λαό του και θα τιμά την Κύπρο στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.