Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι είναι Υπουργός κράτους

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χαρζηγιάννης, χρησιμοποιεί τους επίσημους λογαριασμους του Υφυπουργείου Πολιτισμού για να αναρτήσει το Happy Birthday σε Πρόεδρο κόμματος.

Φαίνεται ότι ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι βρισκεται σε Κυβέρνηση κράτους, γι αυτό και μάλλον χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό του Υφυπουργείου του στο instagram και το Facebook για να αναρτήσει το τραγούδι Happy Birthday που τραγούδησε στον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Σε ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του Υφυπουργείου του στο instagram αλλά και στο Facebook, παρουσιάζεται ο ιδιος να τραγουδά το γνωστό Happy Birthday σε …ιδιωτικό πάρτυ γενεθλίων που διοργάνωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στην οικία του.

Μάλιστα, στην ανάρτηση των επίσημων λογαριασμών του κράτους, ως να ειναι σελίδες Lifestyle περιεχομένου, διαφημίζουν οτι ο Νικόλας Παπαδόπουλος εσβησε τα “κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους” 

Επίσης και οι δύο επίσημοι λογαριασμοί του Υφυπουργείου εξαίρουν τις χορευτικές ικανότητες του ζεύγους Παπαδόπουλου που “έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.”

Ισως να ειναι η πρώτη φορά που επίσημοι λογαριασμοί του κράτους, εκτρέπονται θεσμικά και οικειοποιούνται με τέτοιο τρόπο.

Ενδεχομένως να ειναι η πρώτη φορά που επίσημοι λογαριασμοί κράτους σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λειτουργούν ως Lifestyle Ιστοσελίδες …για τις ανάγκες προώθησης ιδιωτικού πάρτυ με ιδιωτικού περιεχομένου αναρτήσεις αυτού του τύπου και προσωπικές προβολές, που πόρρω απέχει απο την προώθηση του πολιτισμου στο …Υφυπουργείο Πολιτισμού!

Η ανάρτηση: 

O Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε χθες βράδυ στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο Υφυπουργός επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον πρόεδρο τραγουδώντας του τα χρονια πολλά στο πιάνο αλλά και αλλά αγαπημένα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους.

Νικόλας και Γιωτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. @mhatzigiannis @papadopoulosnicholas @yiotapap4
#happybirthday #nikolaspapadopoulos #υφυπουργοςπολιτισμου

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DepMinCultureCY (@depminculturecy)

 

 

 

 

Αξιοσημείωτο ειναι το γεγονός οτι η σελίδα του Υφυπουργείου στο Facebook πρώτα “έκλεισε” την δυνατότητα σχολιασμού στην ανάρτηση και μετά την διέγραψε από όλα τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης

Fujwgp8Wcaaj1Jt1

 

 

«Σορρυ, λάθος»

Από λάθος του ατόμου που χειρίζεται τους λογαριασμούς  του Υφυπουργείου Τουρισμού, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οφείλεται η ανάρτηση LifeStyle περιεχομένου με τον Υφυπουργό Μιχάλη Χατζηγιάννη, να τραγουδα το Happy Birthday στον Νικόλα Παπαδόπουλο, όπως αναφέρθηκε από πηγές του Υφυπουργείου.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy