Ο Μητροπολίτης Μόρφου είπε ότι μίλησε με τον Δαίμονα και του αποκάλυψε τα σχέδια του για το El diablo

«Θέλουν να ερωτευτούμε τον δαίμονα αλλά είμαστε οι...ψεκασμένοι»

Και ο Μητροπολίτης Μόρφου ασχολήθηκε με τη φετινή αντιπροσώπευση της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού Γιουροβίζιον, που προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες αντιδράσεις φονταμενταλιστών κύκλων και πιστών πολιτών.

Ο γνωστός για τις ακραίες και απόλυτες απόψεις του, Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, τοποθετήθηκε με τη σειρά του για το…el diablo, εκφράζοντας την αντίθεση και την αγανάκτησή του για την νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να μας παρουσιάσει τα «ανώμαλα-ομαλά» όπως είπε.

Μιλώντας την περασμένη Κυριακή στο κήρυγμά του μετά την θεία λειτουργία που τέλεσε στον Ναό Αγίου Μάμαντος στον Ξυλιάτο, καταπιάστηκε με θέματα όπως η γιουριβίζιον μέχρι αλλαγή φύλου και την «άθεη Ευρώπη».

 

Όπως είπε:

«Σήμερα η νέα τάξη πραγμάτων και η νέα εποχή θέλει να ξεχάσουμε και εκμεταλλεύεται την αδυναμία των ανθρώπων που ο κάθε άνθρωπος έχει. Θέλουν να κάνουν τα αφύσικα φυσικά τα ανώμαλά – ομαλά και να τα κάνουν και νόμο πρώτα οι Βρυξέλλες και μετά οι φωστήρες οι δικοί μας στη βουλή και ύστερα να τα διδαχθούν τα παιδάκια. Να λες για παράδειγμα σε αυτό το παιδάκι Χριστόδουλε μου στα 14 σου μπορείς να γίνεις Χρυστάλλα, ή Χριστοδούλη, άμα θέλεις. Ποιος είναι ο νόμος που μας πέρασε η άθεη Ευρώπη; Σου λέει δεν θα τους αρέσει, είμαστε μεσαιωνικοί εμείς, ψεκασμένοι ξεπερασμένοι, θα έρθει σου λέει η νέα γενιά να τα δεχτεί σε αυτούς επενδύουν.

Το σχέδιο του θεού είναι άλλο αγαπά όλους τους ανθρώπους όλα τα έθνη άντρες και γυναίκες και περιμένει όλους μας όλους τους ανώμαλους να γίνουν ομαλοί και τους πιο αμαρτωλούς να γίνου άγιοι. Δεν απορρίπτει κανένα όλους τους περιμένει».

Ο Μητροπολίτης μεταξύ άλλων σημείωσε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει το σχετικό κήρυγμα. «Όχι γιατί φοβήθηκα τα προστίματα. Ας πουν κι άλλοι μερικά.. αλλά επειδή φοβάμαι τη σιωπή των τελευταίων χρόνων, είπα να πω αυτά τα λίγα γιατί αποκάλυψε τα σχέδιά του σε εμένα τον ελεεινό ο ίδιος ο δαίμονας. Ο δαίμονας ξέρετε δεν είναι έξυπνος.. είναι κουτός και πονηρός. Ο άνθρωπος της πίστεως όταν ταπεινώνεται και καταφεύγει στην πίστη των Αγίων, αποκαλύπτεται ο διάβολος ενώπιον του», είπε.

Οι Ευρωπαίοι λειτουργούν με εωσφορικές δυνάμεις – Υποτάχθηκαν σε σατανολατρείες και τώρα θέλουν να αγαπήσουμε το διάβολο

Οι περισσότεροι των Ευρωπαίων σήμερα ενεργούν με εωσφορικές δυνάμεις και δαιμονικές δυνάμεις, είπε επίσης ο Μόρφου Νεόφυτος αφού «πρώτα υποτάχθηκαν εκείνοι σε σατανολατρείες και μυστικές τελετές και τώρα, θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα – ύπουλα και εμάς και να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ότι είναι κάτι καλό και να τον αγαπήσουμε και αυτόν».

«Μέχρι και τραγούδι του έκαναν τώρα και ποιο νησί και ποια χώρα θα στείλει στην Eurovision; ; Oχι για τον Χριστό, όχι για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, όχι για τον έρωτα της Αφροδίτης – που και αυτός είναι κομμάτι της ζωής μας – όχι, να ερωτευτούμε τον δαίμονα λέει να δώσουμε την καρδιά μας στον δαίμονα λέει το τραγούδι».

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy