Υπάρχει στη χώρα αυτή, την Ελλάδα, ένας πολιτικός αρχηγός που αν και φέρει πολλά βαρίδια από το παρελθόν προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό του ως το νέο στην πολιτική. Ο ίδιος άνθρωπος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως είναι και φιλελεύθερος. Παρά ταύτα δεν ψηφίζει το σχέδιο νόμου για την ταυτότητα φύλου, όχι όμως γιατί δεν πιστεύει -όπως λέει- στα δικαιώματα των διεμφυλικών, αλλά γιατί κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάποιος δεν θα θέλει να προχωρήσει στη διόρθωση του φύλου του, επειδή του το είπε ένας… εξωγήινος.

 

Ο άνθρωπος αυτός είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε με ύφος σοβαρό: «Μου διηγήθηκαν μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό & του το είπε ένας εξωγήινος». Μετά λοιπόν τον Αντώνη Σαμαρά που μιλούσε με τον Θεό, έχουμε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος πληροφορήθηκε για επαφές τρίτου τύπου.

Σας φαίνεται απίστευτο ότι ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να δήλωσε κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοινώνοντας πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου είπε ακριβώς αυτό που διαβάσατε παραπάνω. Η ακριβής του τοποθέτηση ήταν η εξής: «Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Αυτή είναι πραγματική ιστορία».