Ο μόνος δρόμος κι απαίτηση είναι η αλλαγή – 70% της κοινωνίας ζητά ελπίδα και προοπτική για την επανένωση της Κύπρου

Ο μόνος δρόμος κι απαίτηση είναι η αλλαγή, την ώρα που το 70% της κυπριακής κοινωνίας, ζητά ελπίδα και προοπτική για την επανένωση της Κύπρου, επανέναρξη των συνομιλιών και αποφασιστική συνέπεια στη διεκδίκηση των δικαίων του λαού δήλωσε χτες βράδυ ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Δήμο Αγίου Αθανασίου, επεσήμανε ότι σε αυτές τις προεδρικές εκλογές, ο κυπριακός λαός έχει μπροστά του τρεις βασικούς υποψήφιους, αλλά δυο μόνο επιλογές.

Είτε μια 3η πενταετία ΔΗΣΥ ή μια πραγματική προοδευτική αλλαγή.

Όπως είπε, με τον ηγέτη του ΔΗΣΥ, είτε με το στέλεχος του ΔΗΣΥ, τα πράγματα δεν θα αλλάξουν, αφού είναι και οι δυο γνήσια αντίγραφα, είτε τσαλακωμένα, είτε ατσαλάκωτα, της σημερινής διακυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη.

Στην ομιλία του, ο κ.Μαυρογιάννης τόνισε πως όσο και να θέλουν οι συνεχιστές της διακυβέρνησης Αναστασιάδη να το αποκρύψουν, η διαφθορά γιγαντώθηκε επί των ημερών τους, επειδή οι ίδιοι την διόγκωσαν, την ανέχθηκαν και μέχρι σήμερα την καλύπτουν και επωφελούνται από αυτήν.
Η οικονομία της Κύπρου, ανέφερε, κουβαλά πλέον το στίγμα των σκανδάλων, ενώ η καθημερινότητα της κυπριακής κοινωνίας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη γιατί αφέθηκε εκτεθειμένη στο κύμα ακρίβειας, στην άλωση των εργασιακών δικαιωμάτων, στην αδυναμία εξασφάλισης στέγης, στους καθηλωμένους μισθούς».

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy