Ο Νικόλας αποκάλυψε τι πραγματικά πρεσβεύει ο Χριστοδουλίδης!

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

Ο υποψήφιος Ν. Χριστοδουλίδης έστησε ολόκληρη την προεκλογική του εκστρατεία στη θέση ότι παραμένει μέλος του ΔΗΣΥ, αλλά αν εκλεγεί θα κάνει κυβέρνηση ευρείας αποδοχής! Για να έρθει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ να τον ξεσκεπάσει, λέγοντας, απευθυνόμενος προς τη Δεξιά, ότι «η επιλογή σε αυτές τις εκλογές θα είναι ή ΑΚΕΛ ή Νίκος Χριστοδουλίδης». Σημειώνουμε ότι λίγα 24ωρα πριν την τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλου, σε συνέντευξή του στην εφ. «Καθημερινή» ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι με την εκλογή του «ο ΔΗΣΥ θα συνεχίσει να είναι στην κυβέρνηση».

Επομένως, όσοι είχαν πρόθεση από το χώρο της Αριστεράς, για διάφορους λόγους, να ψηφίσουν Νίκο Χριστοδουλίδη, θα πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Ούτε μια ψήφος από την Αριστερά στον Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αποδεδειγμένα πλέον είναι ο υποψήφιος της Δεξιάς, ο συνεχιστής της  διακυβέρνησης του ΔΗΣΥ, της πιο διεφθαρμένης διακυβέρνησης που πέρασε από τον τόπο μας. Οι άνθρωποι λοιπόν της Αριστεράς γνωρίζουν και συνειδητοποιούν πλέον ότι ψηφίζοντας Χριστοδουλίδη, ψηφίζουν συνέχιση της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ με σκιώδη Πρόεδρο τον Νίκο Αναστασιάδη και συγκυβερνήτες τους Ν. Παπαδόπουλο, Μ. Σιζόπουλο, Ελένη Θεοχάρους, Α. Θεμιστοκλέους, Νίκο Κόσιη, κ.λπ.

Οι πολίτες γνωρίζουν επίσης ότι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη στηρίζεται όχι μόνο από το ΑΚΕΛ, αλλά από πολλές δυνάμεις και άτομα και προσωπικότητες που ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικο-ιδεολογικούς χώρους και τους ενώνει η ανάγκη της προοδευτικής αλλαγής στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών θέσεων.

Η υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη είναι η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί να φράξει το δρόμο για άλλα πέντε χρόνια διακυβέρνησης ΔΗΣΥ, είτε με Αβέρωφ είτε με Χριστοδουλίδη. Καμία λοιπόν ψήφος στους υποψηφίους της συναγερμικής Δεξιάς. Ιδιαίτερα όσοι κατατάσσουν τον εαυτό τους στο χώρο της Αριστεράς και όσοι σέβονται και αναγνωρίζουν τον ιστορικό ρόλο της και την ανεκτίμητη προσφορά της στον τόπο, να μη δώσουν ούτε μια ψήφο στον συναγερμικό υποψήφιο Ν. Χριστοδουλίδη.

Οι κ.κ. Χριστοδουλίδης και Αβέρωφ είναι μέρος του δεξιού, συντηρητικού και ακροδεξιού κατεστημένου και όσοι βρίσκονται απέναντι σε αυτό το σάπιο κατεστημένο η επιλογή τους δεν είναι άλλη από την πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη, ο οποίος διαθέτει καθαρά χέρια, εντιμότητα, αξιοπιστία, ικανότητες και αποφασιστικότητα να κυβερνήσει αξιοκρατικά και αποτελεσματικά τον τόπο μας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy