Ο Νίκος Παπαευσταθίου ενώνει τη φωνή του με τις δυνάμεις της αλλαγής – Στηρίζει Ανδρέα Μαυρογιάννη

«Η μέχρι σήμερα πορεία του, και η αντίληψη που έχει για το Κράτος και την εξουσία, αποτελούν μαζί με το ήθος, την εντιμότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία του, εχέγγυο για μία επιτυχή διακυβέρνηση. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι ο Πρόεδρος που η σημερινή Κύπρος χρειάζεται για να την οδηγήσει μπροστά. Είναι ο Πρόεδρος που μπορεί και έχει την πολιτική βούληση για να πατάξει τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Είναι ο Πρόεδρος που μπορεί και έχει την πολιτική βούληση για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας»

Ο Νίκος Παπαευσταθίου, Δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, ενώνει τη φωνή του με τις δυνάμεις της αλλαγής. Στηρίζει Ανδρέα Μαυρογιάννη για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αυτούσια η δήλωση στήριξης από τον Νίκο Παπαευσταθίου, Δικηγόρο και πρώην Πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη:

Η επιλογή για το πρόσωπο που θα ηγηθεί της χώρας μας για τα επόμενα πέντε χρόνια, είναι για μένα και πρέπει να είναι για τον κάθε πολίτη, επιλογή του πλέον ικανού, αξιόπιστου και έντιμου υποψηφίου. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με το ήθος και τις γνώσεις, τη μόρφωση, τις ικανότητες, τις εμπειρίες και τις διασυνδέσεις του στον ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση που χρειάζεται ο τόπος μας για να πάει μπροστά.

Η βαθιά γνώση του κυπριακού προβλήματος και των διεθνών πολιτικών συνθηκών και η εμπιστοσύνη που του έδειξαν διαδοχικά οι τρεις τελευταίοι Προέδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποδεικνύουν την προσήλωση του Ανδρέα Μαυρογιάννη στην εξυπηρέτηση του πατριωτικού καθήκοντός του να προσφέρει στον τόπο πέραν από οποιεσδήποτε πολιτικές ή κομματικές σκοπιμότητες. Την ίδια στιγμή, η μέχρι σήμερα πορεία του, και η αντίληψη που έχει για το Κράτος και την εξουσία, αποτελούν μαζί με το ήθος, την εντιμότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία του, εχέγγυο για μία επιτυχή διακυβέρνηση.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι ο Πρόεδρος που η σημερινή Κύπρος χρειάζεται για να την οδηγήσει μπροστά. Είναι ο Πρόεδρος που μπορεί και έχει την πολιτική βούληση για να πατάξει τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Είναι ο Πρόεδρος που μπορεί και έχει την πολιτική βούληση για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.

Ας γίνουμε όλοι μαζί οι πρωταγωνιστές της αλλαγής.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy