Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Άντρεας Παντελή μίλησε το μεσημέρι στον Άστρα για την ομάδα του, την Ομόνοια, το ΑΠΟΕΛ αλλά και τον πρώην πρόεδρο της “Κυρίας” Χρίστο Πουλλαίδη.

Αναλυτικά: 


Για το αίτημα της Ομόνοιας για άμεση εφαρμογή των συστημάτων Επαναληπτικής Προβολής (VAR) και Goal Line Technology: «Ότι μπορεί να βοηθήσει για ακριβοδίκαια αποτελέσματα είναι ευπρόσδεκτο. Καλό είναι να γίνει αν υπάρχει η δυνατότητα. Θα βοηθηθούν και οι διαιτητές. Το Goal Line Technology δεν είναι πολύ σημαντικό, σπάνια χρειάζεται».

Για το αν μπορεί η Ανόρθωση για τον τίτλο: «Χρειάζεται απέραντη υπομονή. Δεν πετάμε στα σύννεφα».

Για  το ότι επί προεδρίας του η Ανόρθωση κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα και πέτυχε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν πρέπει να προσωποποιείται η συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2008. Στόχος η ομάδα να είναι άνετη και σωστη. Να ανταποκρίνεται στο βαθμό που θέλουμε».

Για το αν έχει βάθος το ρόστερ: «Σίγουρα είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με πέρσι. Νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό το βάθος που υπάρχει για να αντέξουμε μέχρι το τέλος».

Για τις δηλώσεις του  Χρίστου Πουλλαΐδη ότι κάποια άτομα θα μπορούσαν να βοηθήσουν όταν ήταν στην προεδρία: «Έβγαλε παράπονο ο πρώην πρόεδρος. Δεν μπορείς να επιρρίπτεις ευθύνες στους άλλους. Αυτή δεν είναι λύση. Ο πρόεδρος πρέπει να βρίσκει τις λύσεις. Ίσως έχει τους δικούς του λόγους για να τα αναφέρει. Κάναμε μία συνάντηση προς το τέλος της θητείας του. Τώρα είναι άβολο και άκομψο να συζητήσουμε για τους συνεργάτες του».

Για τη δυναμική που υπάρχει: «Είναι πάρα πολύ καλή η προσέλευση του κόσμου. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος».

Για το ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ: «Η Ανόρθωση έδειξε το δρόμο. Είναι πολύ καλό για την Κύπρο. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ και ελπίζω η Ανόρθωση να τα καταφέρει ξανά να παίξει στους ομίλους».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν θέλουμε να έχουμε βαθμολογικές απώλειες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Να δούμε και με τους τραυματίες τι γίνεται  εντός της ημέρας».