Ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει το 1ο εκπαιδευτικό συνέδριο για άτομα με εμπειρία καρκίνου με θέμα την ‘Προηγμένη Φροντίδα Στομίας’

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ, διοργανώνει το 1ο Συνέδριο στα πλαίσια της σειράς ασθενοκεντρικών εκδηλώσεων του, με θέμα την Προηγμένη Φροντίδα Στομίας για άτομα με καρκίνο του παχέος εντέρου. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Lordos Beach στην Λάρνακα και θα διαρκέσει δύο ημέρες, συγκεκριμένα τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενίσχυση, ενδυνάμωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας και των ατόμων με εμπειρία στομίας, τόσο από πλευράς θεωρητικής όσο και από πλευράς πρακτικής.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν θα εστιάσουν στις σύγχρονες προσεγγίσεις φροντίδας και στις βέλτιστες πρακτικές προσαρμογής στην ζωή με στομία, πάντα έχοντας στο επίκεντρο τον ασθενή.

Η διοργάνωση και η επιμέλεια του επιστημονικού προγράμματος έχει ολοκληρωθεί με τη συνεργασία του ΠΑΣΥΚΑΦ και του Τομέα Ογκολογικής Νοσηλευτικής του ΠΑΣΥΝΜ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ, έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με εμπειρία καρκίνου, παρακινεί τα άτομα με εμπειρία καρκίνου παχέος εντέρου ή/και στομίας και τους οικείους τους να παρακολουθήσουν το συνέδριο την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου. Η συμβολή τους είναι σημαντική, αφού η διοργάνωση είναι αφιερωμένη σε αυτούς.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο την Παρασκευή, 22/9 είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη και επιπλέον, περιλαμβάνει πιστοποιητικό συμμετοχής και συνεδριακό ενημερωτικό υλικό.

Το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Εργαστήρι, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε νοσηλευτικό προσωπικό. Στους συμμετέχοντες νοσηλευτές θα παραχωρηθούν Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΠΑΣΥΝΜ, ανάλογα με τα αντικείμενα που θα έχουν παρακολουθήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλώ επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://pasykaf.org/stomia-conference-larnaca/  ή τηλεφωνήστε στο 22345444 και 96588822.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy