Ο πατέρας στην Ξάνθη έπνιξε τη 18χρονη κόρη του μετά από πάλη!

Είναι να αναρωτιέται κανείς τί τους έχει πιάσει τελευταία και σκοτώνουν και βιάζουν τα παιδιά τους. Ενα νέο περιστατικό ήλθε από την Ξάνθη να προστεθεί στην αλυσίδα των ακατανόητων και θλιβερών αυτών περιστατικών…

 

Τη φορά αυτή ένας πατέρας μετά από πάλη μαζί της, έπνιξε την ηλικίας 18 ετών κόρη του, μόνο που τη φορά αυτή το περιστατικό θα μπορούσε να έχει μια κάποια εξήγηση -ποτέ πάντως λογική-, καθώς ο “πατέρας” δράστης νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική στην Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο απ ότι λένε από εκεί, επρόκειτο για απολύτως ήρεμο ασθενή, που ουδέποτε προκάλεσε ή δημιούργησε ζητήματα και η καλή του εν τέλει ψυχικά υγεία, ήταν αυτή που του έδωσε και τη δυνατότητα, να πάρει άδεια τριήμηερη από την κλινική για να πάει σπίτι του.

Ο 49χρονος παιδοκτόνος ήταν αυτός που με τα ίδια του τα χέρια έπνιξε το παιδί του μετά από πάλη μεταξύ τους, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη. Οπως είπε το ότι προηγήθηκε πάλη μεταξύ τους φαίνεται από το ότι στο σώμα της κοπέλας βρέθηκαν εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Ο “πατέρας” ήταν Πομάκος και παρακολουθούνταν αρκετά χρόνια από τους γιατρούς της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου πάντως θεωρούνταν «ήσυχος» ασθενής, καθώς δεν ήταν ποτέ επιθετικός.Οσοι γνωρίζουν τα της οικογένειας, αλλά και της κλινικής, λένε ότι ήταν πολύ προστατευτικός με τις πέντε κόρες του, ειδικά μετά το θάνατο της μητέρας τους που “έφυγε” πριν από κάποια χρόνια.

Οσο δε αφορά τις αδελφές της άτυχης 18χρονης, είναι παντρεμένες και βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήδη τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy