Ο Παύλος Χαϊκάλης, το «αρσενικό παλαίας κοπής» βρήκε θεατρική στέγη στην Κύπρο

Ο Παύλος Χαϊκάλης κατηγορήθηκε για απρεπείς συμπεριφορές αλλά και απόπειρα βιασμού.

Απάντησε με άγαρμπο, αφελές τρόπο, κάνοντας αναφορές σε «αρσενικά παλαιάς κοπής», ενώ η στενή του φιλία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και κάποια βίντεο με κοροϊδευτικό χαρακτήρα προς θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, μαζεύτηκαν σε μια χιονοστιβάδα σκληρού cancel.

Δεν ήταν μόνο η διαρροή της προσωπικής συνομιλίας με ερωτικό περιεχόμενο, που είχε με την Κύπρια ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή. Ο ηθοποιός και πρώην πολιτικός υπήρξε εριστικός στη συμπεριφορά του – αν και η συμπεριφορά του δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα διέπραξε ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης- και ουσιαστικά προκάλεσε το cancel που του συνέβη. Σήμερα, προσπαθεί να επιστρέψει στην υποκριτική, βγάζοντας το ψωμί του στην Κύπρο.

Πρόκειται για την επιθεώρηση «ΝΙΚΟΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», που θα ανέβει από τις 25 Δεκεμβρίου και θα κάνει περιοδεία σε πολλά θέατρο στης Κύπρου.

Η παράσταση μοιάζει με ταξίδι στο χρόνο: Πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο Μιχάλης Μόσιος (a.k.a Ταμτάκος, για όσους τον θυμούνται από τις βιντεοταινίες που έπαιζε μια καρικατούρα γύφτου), η Ελένη Φιλίνη, αλλά και ο Γιάννης Ζουμπαντής, γνωστός από τις σειρές του Μάρκου Σεφερλή (και από βίντεο που έκανε βασανιστήρια σε μικρά ζώα)

Η παράσταση θα ανέβει από τις 25 Δεκεμβρίου και θα κάνει περιοδεία σε πολλά θέατρο στης Κύπρου. Μαθαίνουμε πως ήδη πολλές παραστάσεις είναι sold out. Λογικό. Πρόκειται για time travel από τα λίγα.

Μια δήλωση που αξίζει να καταγραφεί

​Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Ισίδωρο Φίκαρη για το θεατρικό comeback του Παύλου Χαϊκάλη. «Δεν με εξέπληξε η επιστροφή του. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα κάνει κάποιος πρόταση σε αυτούς τους ανθρώπους να ξαναεμφανιστούν. Ο Παύλος δεν κατηγορείται [ακόμη] για ποινικά αδικήματα, κατηγορείται για λάθος συμπεριφορές, εκτροπές, κτλ. Εξάλλου, ο ίδιος έχει δηλώσει συγγνώμη κι αγωνίζεται για να απαλειφθούν οι κατηγορίες» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχει δικαίωμα ως ηθοποιός να μπει σε μία δουλειά. Το ότι πάει στην Κύπρο και δεν έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα αυτό κάτι δείχνει. Έχουμε μιλήσει με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του, νιώθει παράξενα. Ένας άνθρωπος που πρέπει να επιβιώσει, κάπου πρέπει να δουλεύει. Δε μπορεί να του απαγορευτεί η εργασία. Αλλιώς θα ζούμε σε κοινωνία ζούγκλας» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Βλέποντας την αφίσα και όλους αυτούς τους ηθοποιούς, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό ένα «αστείο»

Α-ΧΑ Καλοέ;

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.