Ο Πετεβίνος για Μάρκο Αϊρόσα και την τιμωρία του Ζοάο Πέδρο…

Στον ‘Αστρα 92.8 μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Αναφέρθηκε στο σχόλιο του Μάρκο Αϊρόσα αλλά και για την τιμωρία του Πέδρο.


Αναλυτικά: “Χαιρόμαστε που δεν υπάρχει κάποια αγωνιστική συνέπεια στον Ζοάο Πέδρο. Δεν θέλουμε έχουμε πλεονέκτημα αγωνιστικό σε σχέση σε μια ανοησία που αναφέρθηκε δημόσια από πλευράς του ποδοσφαιριστή”.

Για τον Μάρκο Αϊρόσα:
“Σε υποκειμενικές αναφορές δεν μπορώ να απαντώ. Αν ο Μάρκο είχε κάποιο θέμα θα μπορούσε να το καταγγείλει. Από την στιγμή που δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο ΑΠΟΕΛ θα επιλέξω να μην κάνω επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος. Δεν θέλω να μπω σε οποιαδήποτε διαμάχη. Αν χρειαστεί θα τοποθετηθούμε. Εύχομαι να μην χρειάζεται ποτέ να τοποθετούμαστε για έτσι θέματα”

Κλίμα στο γήπεδο:
“Έχουμε ενημερωθεί από τον κόσμο για κάποια πράγματα όμως δεν θέλουμε να αναφερθούμε δημόσια γι΄αυτά. Όσον αφορά την φωτογραφία δεν είναι κάτι που εμείς βγάλαμε προς τα έξω. Έχουμε ενημερωθεί από τον κόσμο μας για τα πράγματα που συνέβησαν και στην Ανατολική και στην Δυτική. Θεωρούμε ότι δεν είναι καλό να επεκταθούμε επί του θέματος”

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.