Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποχαιρετά με γράμμα το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Στη θέση του ο Τάσος Χαλκιάς

Τα πρώτα του γυρίσματα στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έκανε ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος εντάχθηκε στην σειρά μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Τάσος Χαλκιάς θα εμφανίζεται στη σειρά ως ο «Μένιος», ο αδερφός του «Παρασκευά», τον οποίο υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν αποχωρήσει από την σειρά.

Ο Παρασκευάς θα εξαφανιστεί και οι κάτοικοι του χωριού θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει όταν δεν εμφανίζεται σε ένα προγραμματισμένο ραντεβού του.

Το γράμμα του Παρασκευά
Τους λόγους της εξαφάνισής του, τους εξηγεί στην σύζυγο του με ένα γράμμα το οποίο της έχει αφήσει.

Τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», θα τα παρακολουθήσετε από Δευτέρα 22 έως και Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, στις 20:00.

Η σειρά μεταδίδεται καθημερινά, σε επανάληψη, στις 14:00. Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή της στην ΕΡΤ1.

H σειρά για άλλες δυο εβδομάδες θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην κανονική της ροή, δηλαδή καθημερινά.

Η άφιξη του θείου Μένιου αναστατώνει το χωριό!

Ο θείος Μένιος (Τάσος Χαλκιάς) έρχεται στον Πλάτανο, για να αποκαλύψει μυστικά και να ταράξει -ακόμη περισσότερο- τα νερά του φαινομενικά ήσυχου χωριού!

Στο μεταξύ, ένα χαστούκι γίνεται η αφορμή να χωρίσει η Κατερίνα με τον Παναγή, ενώ η Μάρμω πανικόβλητη διώχνει άρον άρον τον Τζώρτζη από το σπίτι της, τη στιγμή που εκείνος πιστεύει πως έχει δει τον Βαγγέλα στο παράθυρο… Τι άλλο θα συμβεί στους ήρωες μας; Η απάντηση στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Ποιος είναι ο Πλάτανος;

Ο Πλάτανος είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο δάσος. Α, ναι. Και τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο για έναν ολόκληρο χρόνο! Αν δεν τα καταφέρουν, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό… Και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας…

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.