Παράθυρα

Ο Πινόκιο στο Θέατρο Αντίλογος

Το Θέατρο ΑντίΛογος παρουσιάζει την παιδική παράσταση ΠΙΝΟΚΙΟ, βασισμένη στο ομώνυμο διάσημο ιταλικό παραμύθι του Κάρλο Κολόντι, σε διασκευή Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου. Οι συναρπαστικές περιπέτειες της διασημότερης μαριονέτας ζωντανεύουν αυτόν τον Σεπτέμβρη!

Ο Πινόκιο «εμφανίστηκε» για πρώτη φορά σε μια σύντομη ιστορία με τίτλο «Η Ιστορία μιας Μαριονέτας» του Κάρλο Κολόντι, που δημοσιεύτηκε σε ένα εβδομαδιαίο παιδικό περιοδικό το 1881. Από τότε οι περιπέτειες του Πινόκιο μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 300 γλώσσες σε όλο τον κόσμο και μεταφέρθηκαν στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Πινόκιο, δεν είναι απλά ένα παραμύθι «καληνύχτας», είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο και μια μεταφορά της ανθρώπινης κατάστασης. Ο Πινόκιο ονειρευόταν να γίνει ένα πραγματικό αγόρι, ένα παιδί όπως όλα τα άλλα, ακόμα και αν ήταν ένα αθώο και ανυπόμονο παιδί, όπως… όλα τα άλλα.

Συντελεστές

Διασκευή: Άνδρη Θεοδότου, Σκηνοθεσία: Κώστας Σιλβέστρος, Μουσική: Νίκος Τσέκος,Σκηνικά – Κοστούμια: Θέλμα Κασουλίδου, Χορογραφίες: Εύα Καλομοίρη, Σχεδιασμός Φωτισμού: Καρολίνα Σπύρου

Παίζουν: Άντρη Αγγελίδου, Βασίλης Παφίτης, Βαλάντω Χαραλάμπους, Αντρέας Σιαμαρής

Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11π.μ. στο Flea Theatre από 15 Σεπτεμβρίου και σε σχολεία δήμους, κοινότητες και χωριά

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 99 251 331