Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ με αφορμή το κρούσμα

Ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη, με αφορμή τα θετικά κρούσματα που παρουσιάζονται στο ποδόσφαιρο μας.

Η ανάρτηση:

Απόλυτα φυσιολογικό και άκρως επικίνδυνο το σκηνικό με τα κρούσματα στις μικρές κατηγορίες. Από την στιγμή κύριε Υπουργέ Ιωάννου που δεν υπάρχει έλεγχος από κανένα και καμία επιτροπή ελέγχου, από την στιγμή που το 90% των εγκαταστάσεων είναι ανύπαρκτες και ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΕΣ (οι υγειονομικές αρχές θα έπρεπε να τις εχουν ειδη κλειστές αφου για 50 άτομα σε κάποια γήπεδα υπάρχουν μόνο 1 η 2 αποχωρητήρια),τα πρωτόκολλα που αφορούν την τήρηση των εγκαταστάσεων δεν μπορούν να τα τηρήσουν γιατί πολύ απλά 4 μηνες τωρα σχεδον κανένας δεν έχει κάνει κανένα βελτιωτικό έργο και κανενα ελεγχο, δεν έχει δοθεί ούτε και ενα ευρώ στα σωματεία για να ανακενησουν τα αποδυτήρια τους και ιδιαίτερα τους χώρους υγιεινής και η Ομοσπονδια να καλεί με ποσταρισματα τα σωματεια να τηρούν το πρωτόκολλο. Πως και με τι εφόδια?

4.5 εκατομμύρια δόθηκαν από την UEFA και άλλο ένα σχεδόν εκατομμύριο από την FIFA για ενίσχυση των Ομοσπονδιών για την περίοδο του Covid-19 αλλά τι να τα κάνουν τα σωματεία τα λεφτά !!!!! Πάρτε μέτρα γιατί με τα ποσταρισματα δεν γίνεται δουλειά και το κυριότερο δώστε τα λεφτά στα σωματεία να φτιάξουν τα γήπεδα τους.