Ο Στέφανος Θεοδότου κέρδισε το «Κύπελλο Λάκη Ψημομοφίτη»

Άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε το περασμένο Σάββατο, 6 Αυγούστου, ο «μόνιμος πρωταθλητής» του διπλού τραπ Στέφανος Θεοδότου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο διεθνής αθλητής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού κέρδισε και τον έκτο αγώνα του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ, που ήταν για το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη».


Ο αγώνας έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά, στη μνήμη του τέως προέδρου της ΣΚΟΚ και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας αείμνηστου Λάκη Ψημολοφίτη. Δεύτερος κατετάγη ο Τζιοβάνης Σαββίδης του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας και τρίτος ο Πανίκος Παναγή της ΣΚΟΑΜ.

Ο νικητής ολοκλήρωσε τον αγώνα με 135/150 και στον ημιτελικό πέτυχε 27/30 αποτέλεσμα που τον έφερε αντίπαλο στο μεγάλο τελικό με τον αθλητή της Λάρνακας, ο οποίος πέτυχε 116/150 στον προκριματικό και 24/30 στον ημιτελικό. Στο μεγάλο τελικό, ο Στέφανος Θεοδότου με μια μόνο απώλεια (29/30) πήρε με σχετική άνεση το χρυσό μετάλλιο, αφού ο αντίπαλός του είχε 7 απώλειες (23/30). Ο τρίτος αθλητής, Πανίκος Παναγή πέτυχε 78/150 στον προκριματικό και 18/30 στον ημιτελικό.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.