Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» δεν θα αποδεχθεί έσοδα από τη συναυλία προς τιμή της Βασίλισσας Ελισάβετ

Δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε έσοδα από τη συναυλία που θα διεξαχθεί από τις Βρετανικές Βάσεις προς τιμή των 70 χρόνων της Βασίλισσας Ελισάβετ, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Το Συμβούλιο έλαβε αυτή την απόφαση σε έκτακτη συνεδρίασή του, μετά την πολιτική διάσταση που προσδόθηκε στον Τύπο, σε σχέση με τον σκοπό της συναυλίας.

Το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ήταν ένας από τους φιλανθρωπικούς συνδέσμους που θα ελάμβαναν μέρος των εσόδων από τη συναυλία. Δεν συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής ούτε και θα εκπροσωπείτο στη συναυλία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συμβουλίου.

“Ο Σύνδεσμος παραμένει συγκεντρωμένος στους σκοπούς που έχει ταχθεί εδώ και 25 χρόνια, με μόνη του έγνοια να υποστηρίζει τα παιδιά και τους νέους που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου, ανεξάρτητα από εθνική καταγωγή, θρησκεία, χρώμα δέρματος, κοινωνική και οικονομική κατάσταση”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η συναυλία, που διοργανώνεται από τις Βρετανικές Βάσεις, θα λάβει χώρα στις 2 Ιουνίου 2022, στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, προς τιμή των 70 χρόνων βασιλείας της Βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.