Την οργή του συνδέσμου γονέων του Α΄ δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου έχει προκαλέσει μια ανάρτηση του ΕΛΑΜ ότι συνεργάστηκε με το σύνδεσμο και μοίρασε σε ελληνόπουλα του πρώτου δημοτικού σχολείου 12 μπουφάν. Ο σύνδεσμος ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Επίσης, ο σύνδεσμος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του ΕΛΑΜ για παραπλανητική κίνηση εντυπωσιασμού και για δόλια πολιτική εκμετάλλευση που έχει τύχει η πάγια έγνοια και μέριμνα του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου να προσφέρει αδιακρίτως σε άπορα παιδιά του σχολείου τις γιορτινές αυτές μέρες.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΣΤΡΑ στην Πάφο, σε μια συνεδρία του συνδέσμου γονέων όταν συζητήθηκε το θέμα για τη βοήθεια που θα προσφέρει ο σύνδεσμος σε άπορα παιδιά, μέλος του συνδέσμου προθυμοποιήθηκε να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια με μπουφάν και ζήτησε να μάθει πόσα παιδιά του σχολείου χρειάζονται τέτοια βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε πολύ συγκεκριμένη διευκρίνιση από τον πρόεδρο και τα μέλη του συνδέσμου, ότι αυτή η βοήθεια δίνεται στα παιδιά αδιακρίτως και χωρίς εξαιρέσεις. Στη συνέχεια, το συγκεκριμένο μέλος του συνδέσμου επικοινώνησε με τη διεύθυνση του σχολείου και ενημερώθηκε ότι ήταν 12 παιδιά που χρειάζονταν βοήθεια.

Μια μέρα αργότερα, το συγκεκριμένο πρόσωπο εμφανίστηκε στο σχολείο μαζί με άλλα δυο πρόσωπα και παρέδωσαν 12 μπουφάν αξίας 120 ευρώ.

Αυτό που εξόργισε το σύνδεσμο ήταν το γεγονός ότι εκπρόσωποι του ΕΛΑΜ έβγαλαν φωτογραφίες και έκαναν ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους στο διαδίκτυο, προβάλλοντας ότι σε συνεργασία με το σύνδεσμο γονέων μοίρασαν μπουφάν σε ελληνόπουλα.

Σημειώνεται ότι έξι από τα παιδιά ήταν παιδιά μεταναστών και προσφύγων.

Ο σύνδεσμος γονέων του Α΄ δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαν και δεν έχουν οποιαδήποτε συνεργασία με πολιτικά κόμματα, ούτε και αναγνωρίζουν την προσφορά που το ΕΛΑΜ δηλώνει ότι έκανε στο σχολείο. Προστίθεται στην ανακοίνωση ότι καμία απολύτως συνεργασία ή συνεννόηση δεν είχαν με μέλος οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος, όπως ψευδώς έχει καταγραφεί στην σχετική ανακοίνωση που είδε το φώς της δημοσιότητας, για παροχή εισφοράς προς τον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου.

 

Με ψέμματα μπηκαν σε δημοτικό για να μοιράσουν μπουφάν “μόνο σε ελληνόπουλα”