Ο τέως ΓΓ της Κ.Ο.ΠΟ. ζητά τη διερεύνηση της καταγγελίας του από την Αστυνομία

Ο τέως Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ.), Σταύρος Γεωργίου, μέσω επιστολής του αναφέρει ότι παραιτήθηκε από την Ομοσπονδία και ότι προχώρησε σε καταγγελία προς την Αστυνομία.

Ο κ. Γεωργίου σημειώνει ότι μετά την παραίτηση του κ. Γιώργου Γεωργίου από την προεδρία της Κ.Ο.ΠΟ., με κύριο λόγο τη μη εύρυθμη λειτουργία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και των Επιτροπών της, έχει υποβάλει και ο ίδιος, μαζί με άλλα πέντε μέλη του Δ.Σ. την παραίτησή του από το Δ.Σ. και τη θέση του Γ. Γραμματέα της Ομοσπονδίας.

Επιπρόσθετα, αναφέρει ότι το βράδυ της Τετάρτης προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία Λευκωσίας «σχετικά με τις διαρροές που υπήρξαν από το Δ.Σ., την αναμετάδοση της συνεδρίας του Δ.Σ. πιθανόν από μέλος του Δ.Σ. τηλεφωνικώς, και την ηχογράφηση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. εν τη αγνοία των μελών του Δ.Σ., τη διάδοσή τους μεταξύ διαφόρων παραγόντων σωματείων, προπονητών και κομισάριων».

Ακόμη, ο κ. Γεωργίου ζητά από τις αστυνομικές αρχές όπως η καταγγελία του διερευνηθεί το συντομότερο δυνατό και εις βάθος ώστε να διαφανεί ποιοι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση.

«Δυστυχώς η ποδηλασία είναι φτωχότερη μετά την παραίτηση του κ. Γιώργου Γεωργίου», ο οποίος έβαζε πάντοτε πάνω από όλα το καλό της ποδηλασίας και πολεμούσε τα διάφορα συμφέροντα που υπάρχουν στον χώρο, προστίθεται.

Τέλος, μέσω της επιστολής του ο κύριος Γεωργίου ζητά τη βοήθεια των αρμόδιων φορέων προκειμένου ο Γιώργος Γεωργίου να μεταπειστεί και να επιστρέψει με τα κατάλληλα άτομα δίπλα του για να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.