Ο «Θεός της Θάλασσας»: Viral το κύμα του… Ποσειδώνα

Ο επαγγελματίας φωτογράφος Μαθιου Ριβρίν αποφάσισε να ανεβάσει την φωτογραφια στο ίντερνετ και δεν άργησε η στιγμή που άρχισαν να την ανακαλύπτουν τα διεθνή μίντια

Viral έχει γίνει αυτη η φωτογραφία τις τελευταίες ήμερες στο διαδίκτυο. Εικονίζει απλα ένα κύμα αλλά αρκετοί παρατηρώντας την, υποστηρίζουν ότι με αυτό σχηματίζεται η εικόνα του Ποσειδώνα, του Θεού της Θάλασσας στο δωδεκάθεο των αρχαίων Ελλήνων.

Όπως μεταδίδει το euronews, η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Μάθιου Ριβρίν, επαγγελματία φωτογράφο, κοντά στο σπίτι του στην Βρετάνη κατά την διάρκεια της καταιγίδας Τζαστίν που χτύπησε την περιοχή τον περασμένο μήνα. «Έβρεχε, ο φωτισμός είχε χαμηλώσει επειδή βράδιαζε, τελείωνε η μέρα. Μπορούσαμε να δούμε τα κύματα σε απόσταση, τα οποία έσκαγαν. Ένα από αυτά τα κύματα ήταν πιο ψηλό, πιο δυνατό από τα υπόλοιπα. Είναι το κλικ της στιγμής», είπε ο φωτογράφος.

Ο Μαθιου Ριβρίν αποφάσισε να ανεβάσει την φωτογραφία στο ίντερνετ και δεν άργησε η στιγμή που άρχισαν να την ανακαλύπτουν τα διεθνή μίντια. Αρχικά τα γαλλικά και τα αγγλικά, αλλά στην συνέχεια και τα αμερικάνικα, αφού η συγκεκριμένη εικόνα διέσχισε τον Ατλαντικό και εν τέλει χάρη στην βοήθεια του ίντερνετ, ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.