Ο «Θεός της Θάλασσας»: Viral το κύμα του… Ποσειδώνα

Ο επαγγελματίας φωτογράφος Μαθιου Ριβρίν αποφάσισε να ανεβάσει την φωτογραφια στο ίντερνετ και δεν άργησε η στιγμή που άρχισαν να την ανακαλύπτουν τα διεθνή μίντια

Viral έχει γίνει αυτη η φωτογραφία τις τελευταίες ήμερες στο διαδίκτυο. Εικονίζει απλα ένα κύμα αλλά αρκετοί παρατηρώντας την, υποστηρίζουν ότι με αυτό σχηματίζεται η εικόνα του Ποσειδώνα, του Θεού της Θάλασσας στο δωδεκάθεο των αρχαίων Ελλήνων.

Όπως μεταδίδει το euronews, η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Μάθιου Ριβρίν, επαγγελματία φωτογράφο, κοντά στο σπίτι του στην Βρετάνη κατά την διάρκεια της καταιγίδας Τζαστίν που χτύπησε την περιοχή τον περασμένο μήνα. «Έβρεχε, ο φωτισμός είχε χαμηλώσει επειδή βράδιαζε, τελείωνε η μέρα. Μπορούσαμε να δούμε τα κύματα σε απόσταση, τα οποία έσκαγαν. Ένα από αυτά τα κύματα ήταν πιο ψηλό, πιο δυνατό από τα υπόλοιπα. Είναι το κλικ της στιγμής», είπε ο φωτογράφος.

Ο Μαθιου Ριβρίν αποφάσισε να ανεβάσει την φωτογραφία στο ίντερνετ και δεν άργησε η στιγμή που άρχισαν να την ανακαλύπτουν τα διεθνή μίντια. Αρχικά τα γαλλικά και τα αγγλικά, αλλά στην συνέχεια και τα αμερικάνικα, αφού η συγκεκριμένη εικόνα διέσχισε τον Ατλαντικό και εν τέλει χάρη στην βοήθεια του ίντερνετ, ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.