Ο Υπ. Μεταφορών ενημέρωσε τον Ελληνα Πρέσβη για τη Διακήρυξη για αεροπορική συνδεσιμότητα

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος  ενημέρωσε τη Δευτέρα, τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Ιωάννη Παπαμελετίου για την Διακήρυξη για την αεροπορική συνδεσιμότητα.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣύμφωνα με ανακοίνωση, ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Παπαμελετίου ότι στο επόμενο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 9 Δεκεμβρίου 2021, θα παρουσιαστεί  η Διακήρυξη για την αεροπορική συνδεσιμότητα, η οποία έχει ήδη υιοθετηθεί από άλλα έντεκα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επεσήμανε ότι, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου αναμένεται η Διακήρυξη να τύχει περαιτέρω υποστήριξης και από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρεται, η εθιμοτυπική συνάντηση Καρούσου-Παπαμελετίου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περαιτέρω σύσφιξης των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Κατά τη συνάντηση, σημειώνεται, επιβεβαιώθηκε η συνεχής και αγαστή συνεργασία σε διάφορους τομείς οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν τους  τομείς που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Προστίθεται, ότι οι κ. Καρούσος και Παπαμελετίου, αναγνωρίζοντας τα οφέλη από την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, που ήδη εφαρμόζονται από τα δύο μέρη, αναφέρθηκαν στην επιθυμία ανάπτυξης περαιτέρω κοινών δράσεων που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα θεμάτων.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei