Όχι ψήφισε το 75,66% των καθηγητών στις εξετάσεις τετραμήνων

Κατά των εξετάσεων στο τέλος των τετραμήνων ψήφισαν 3.469 ή 75,66%  καθηγητών στο δημοψήφισμα που διοργάνωσε σήμερα η ΟΕΛΜΕΚ, με την οργάνωση να ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει άμεσε σε σειρά συναντήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Αναφορικά με το δημοψήφισμα για τις εξετάσεις στο τέλος των τετραμήνων, που διενεργήθηκε σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2018, η ΟΕΛΜΕΚ ανακοινώνει ότι «η διαδικασία της ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε ομαλά, όπως είχε προγραμματιστεί και χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα».

Εκφράζει παράλληλα τις ευχαριστίες της στις χιλιάδες των καθηγητών «που συμμετείχαν στη διαδικασία και τοποθετήθηκαν επί της πρόνοιας των νέων κανονισμών λειτουργίας των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, που αφορά τις εξετάσεις στο τέλος των τετραμήνων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το αποτέλεσμα  του δημοψηφίσματος έχει ως ακολούθως:

Ψήφισαν (έγκυρα ψηφοδέλτια): 4.585
Κατά των εξετάσεων ψήφισαν:  3.469    – ποσοστό 75.66%
Υπέρ των εξετάσεων ψήφισαν: 1.116    –  ποσοστό 24.34%

«Η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ, λαμβάνοντας υπόψη την ισχυρή βούληση του κλάδου, μετά και το σημερινό αποτέλεσμα θα προχωρήσει άμεσα σε σειρά συναντήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να συζητήσει την ουσία των προβλημάτων που προκύπτουν μέσα από την εφαρμογή της συγκεκριμένης πρόνοιας», αναφέρεται.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy