«Όχι» της ΠΑΣΥΚΙ σε κάλεσμα του ΟΚΥπΥ για σύσκεψη – Εξετάζεται το έγγραφο του Υπ.Υγείας για απογευματινή εργασία

Με σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, η ΠΑΣΥΚΙ αποφάσισε ότι δεν θα παρευρεθεί στη σύσκεψη στην οποία την κάλεσε ο ΟΚΥΠΥ την ερχόμενη Τρίτη, με αντικείμενο συζήτησης τα απογευματινή απασχόληση των ιατρών, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Πρόεδρος της Συντεχνίας, Σωτήρης Κούμας.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜιλώντας στη Μεσημβρινή έκδοση, ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ επέκρινε την απουσία του Οργανισμού κρατικών Υπηρεσιών Υγείας στην τελευταία σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Υπουργός Υγείας.

Τόνισε ότι η συντεχνία του μελετά το έγγραφο που τους παραδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας για την απογευματινή εργασία το οποίο παραμένει όπως είπε, προς συζήτηση, καθώς βασίζεται στο επιτυχημένο πιλοτικό πρόγραμμα που λειτούργησε στο παρελθόν και το οποίο ο ΟΚΥΠΥ αποφάσισε να διακόψει.

Επεσήμανε ότι η ΠΑΣΥΚΙ θα πάει στη σύσκεψη της Παρασκευής στην ad-hoc επιτροπή που συστάθηκε με παρέμβαση του Υπουργού Υγείας για επίλυση των προβλημάτων των δημοσίων νοσηλευτηρίων για συνέχιση του διαλόγου καλώντας τον ΟΚΥΠΥ να προσέλθει στη σύσκεψη με προτάσεις.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.