Οδεύει προς Αραδίππου ο ΒάτερμανΟ Ερμής βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μπόι Βάτερμαν. Ο 36χρονος (24/1/1984) Ολλανδός τερματοφύλακας έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε τα πέντε τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας το μόνο που έμεινε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών διαδικαστικού χαρακτήρα. Εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του σωματείου της Αραδίππου για τη ένταξη του πολύπειρου τερματοφύλακα στην ομάδα.

Ο Βάτερμαν εντάχθηκε στο ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2015 και κατέγραψε 128 συμμετοχές με τους «γαλαζοκίτρινους» σε όλες τις διοργανώσεις. 


Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα (18:00) είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας του Ερμή, με προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Ολυμπιάδας Λυμπιών. Η επίσημη πρώτη προπόνηση των «φτεροπόδαρων» θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, αφού αρκετοί ξένοι και κοινοτικοί ποδοσφαιριστές απουσιάζουν εξαιτίας των περιορισμών που ισχύουν για τις πτήσεις λόγω κορονοϊού.

Χρίστος Αποστολίδης