Οδεύει προς οριστική διακοπή η Ευρωλίγκα!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου.


Την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν της Ευρωλίγκα έχει προτείνει ο Τζόρντι Μπερτομέου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού! Ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωλίγκα, σύμφωνα με το https://www.eurohoops.net  πρότεινε την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες. Έτσι όλα δείχνουν πως πέφτουν πρόωρα τίτλοι τέλους στη σεζόν 2019/2020 της Ευρωλίγκα, καθώς μπορεί να μη χρειαστεί καν ψηφοφορία από τις ομάδες για να παρθεί και τυπικά η απόφαση!

Το Σάββατο (23/5) είχε προηγηθεί η θέση των παικτών για οριστική διακοπή. Πλέον μετά και την πρόταση του Μπερτομέου για οριστικό φινάλε για φέτος, όλα δείχνουν πως η χρονιά ολοκληρώθηκε άδοξα και εκτός παρκέ, με τις επίσημες ανακοινώσεις να απομένουν. Η σεζόν είχε διακοπεί στις 13/3 λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού και πλέον, δύο μήνες μετά, η διοργανώτρια και οι ομάδες-μέτοχοι κάθισαν στο ίδιο τραπέζι (μέσω τηλεδιάσκεψης) για να πάρουν τις τελικές αποφάσεις. 


Τα εμπόδια δείχνουν ανυπέρβλητα για ενδεχόμενη επιστροφή στο παρκέ και ο Τζόρντι Μπερτομέου από την πλευρά του, εκθέτοντας τα δεδομένα στις ομάδες, πρότεινε να διακοπεί οριστικά η σεζόν, η οποία λήγει άδοξα και εκτός παρκέ. Για όλα όσα θα αποφασιστούν στο συμβούλιο των μετόχων, ο Μπερτομέου θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη.

Πηγή: https://www.eurohoops.net