Οδηγίες για αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου, έδωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας

Οδηγίες για αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου με στόχο τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος των Αστυνομικών, αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών, έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην ακριτική Αθηένου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου Στέλιος Παπαθεοδώρου, συνοδευόμενος από άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες από το Αρχηγείο και την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, πραγματοποίησε την Τρίτη 8 Ιουνίου επίσκεψη στην ακριτική Αθηένου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κυριάκο Καρεκλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου».

Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου, «όπου μελετήθηκε η κατάσταση του Σταθμού και ο Αρχηγός έδωσε οδηγίες για τα έργα που πρέπει να γίνουν, ώστε ο Σταθμός να αναβαθμισθεί».

Ακολούθησε σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο «στην παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων, του Λοχία του Αστυνομικού Σταθμού και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα, που απασχολούν τον Δήμο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή».

Ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς εξέφρασε «ευχαριστίες στον  Αρχηγό της Αστυνομίας για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησής του να επισκεφθεί τον Δήμο και να συζητήσει με το Δημοτικό Συμβούλιο διάφορα θέματα, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες για επίλυσή τους».

Από την πλευρά του ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε «σε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και αστυνόμευση της ακριτικής περιοχής της Αθηένου. Για το θέμα της αναβάθμισης του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου είπε ότι αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος των μελών του Σώματος, αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών».

Στη συνέχεια ο Αρχηγός της Αστυνομίας και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου, όπου έγινε παρουσίαση των τριών συλλογών του, της Αρχαιολογικής, Εκκλησιαστικής και Εθνογραφικής.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.