Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους λόγω πλημμυρών σε δρόμους στη Λάρνακα

Βοήθεια σε οδηγούς ακινητοποιημένων οχημάτων σε πλημμυρισμένους από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν χθες αρκετές περιοχές της Λάρνακας, παρείχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ άνδρες της Υπηρεσίας ανταποκρίθηκαν σε επτά κλήσεις για βοήθεια σε ακινητοποιημένα αυτοκίνητα σε πλημμυρισμένους από βροχές δρόμους στις περιοχές Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, Τουζ Χανέ κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού και Κρασιά.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κατά την οποία ειδικά στην πόλη της Λάρνακας έπεφταν καταρρακτώδεις βροχές, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πέντε κλήσεις για παροχή βοήθειας σε οδηγούς ακινητοποιημένων αυτοκινήτων στις περιοχές Τουζ Χανέ και Τεχνικής Σχολής.

Στην επαρχία Αμμοχώστου η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε χθες σε μία άντληση ομβρίων υδάτων από συνεργείο επιδιόρθωσης οχημάτων στην Κοινότητα Αυγόρου.

Τα μέλη της Υπηρεσίας ανταποκρίθηκαν επίσης σε δέκα περιπτώσεις κλήσεων ρυμούλκησης οχημάτων με επιβαίνοντες, τα οποία ακινητοποιήθηκαν εντός πλημμυρισμένων δρόμων, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.