Οδηγοί προσοχή: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω βλάβης οχήματος

Άρχισαν στις 12:00 οι έλεγχοι της Αστυνομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου απαγόρευσης μετακίνησης προσώπων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου καθώς και μεταξύ των δυο Επαρχιών, Λεμεσός 13 Νοεμβρίου 2020.

Κλείνουν αυτή την ώρα και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο προς Μουτταγιάκα, για παροχή βοήθειας για μετακίνηση φορτίου από φορτηγό όχημα που λόγω μηχανικής βλάβης, έχει ακινητοποιηθεί στη λωρίδα ασφαλείας του δρόμου.

Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Μουτταγιάκα, προς τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από όπου οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων μπορούν να επιστρέφουν από την επόμενη είσοδο στον αυτοκινητόδρομο.

Ο αυτοκινητόδρομος αναμένεται να παραμείνει κλειστός για περίπου μία ώρα, μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι. Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο παρά την έξοδο Μουτταγιάκας για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.